Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ejakulácí u zdravého kluka

Od: makok odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal. Mám při pohlavním styku a prostě okolo toho problém s ejakulácií a uspokojením.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale co konkrétně za problém? to je širkoý pojem . Jinač Vám těžko někdo odpoví nebo poradí.

To je jako když napíšu mm problém s chůzí..poradíte?

makok
hodnocení

Třeba při masturbaci většinu mužů to uspokojuje a udělají se. Avšak já to mám naopak. Omlouvám se za moje výrazy.

Takže Vás to neuspokujuje a neuděláte se?

Leze to z Vás jak z chlupatý deky..Tady se stydět nemusíte nikdo Vás nevidí a že se červenáte taky ne.

hodnocení

2x

Objednejte se k sexuologovi. Lékař, který se zabývá těmito potížemi. Případně psychoterapeut, jestli je příčina v psychice?

hodnocení

0x

Chapem spravne : mozes to robit hodinu v kuse a stale nic? A nezalezi, ci so zenou alebo sam?

jenda2*
hodnocení

0x
Za nasich mladych let byl problem presny opak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]