Z vlastní zkušenosti večer před zavíračkou. Když ještě nebyl noční zákaz volného pohybu a šel jsem do většího obchodu před desátou, bylo tam prakticky prázdno. Druhá věc je, že prázdný už byl i pult s uzeninami a většina košů s pečivem
Většinou to bývá v noci, to je tam max 1 až 2 loupežníci. Jinak některé obchody mají na svých internetových stránkách graf návštěvnosti, kde je vidět průběh dle otevírací doby. Ale pak bude akce na jihočeské máslo a vše je jinak.
Pardón, očekával jsem, že to pochopíte. Jde mi o průměrný statistický údaj, kdy je nejméně lidí v obchodech typu Lidl, Kaufland. V kterou denní dobu i který den. Prakticky. Mohu kdykoliv během dne do obchodu. Kdy je tedy nejvhodnější nakupovat, pokud se chci vyhnout lidem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.