Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je v obchodě nejméně lidí

Od: sparcoo* odpovědí: 13 změna:
V který čas je v obchodě s potravinami nejméně lidí?
Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Z vlastní zkušenosti večer před zavíračkou. Když ještě nebyl noční zákaz volného pohybu a šel jsem do většího obchodu před desátou, bylo tam prakticky prázdno. Druhá věc je, že prázdný už byl i pult s uzeninami a většina košů s pečivem :)

hodnocení

3x

Křišťálovou kouli nemáme. To je "kus od kusu". Jednou tak, jindy jinak.

72mona
hodnocení

2x
Tak nejvíce nával tam bývá v době, kdy lidé jezdí z práce. Lidí ubývá k večeru a před zavíračkou. M.

sykorka*
hodnocení

2x

Já chodím cca 12-13, kdy hodně lidí obědvá...

hodnocení

0x

Když se zavřeno, nebo jak myslíte otázku? Jako u Vás v obchodě? Nebo u nás, v tom malým krámku?

Ufffff to jsou otázky to není normální ... někdo se na něco ptá a ani nedokáže otázku řádně položit.Ani nevím kde bydlíte..

Takže koloniálek u nás na okraji města celý den téměř prázdno a Kuafland,Lidl uprostřed sídliště vlastně plno pořád.

A ted zda je to pro tazatele dostačující...

hodnocení

0x

Většinou to bývá v noci, to je tam max 1 až 2 loupežníci. Jinak některé obchody mají na svých internetových stránkách graf návštěvnosti, kde je vidět průběh dle otevírací doby. Ale pak bude akce na jihočeské máslo a vše je jinak.

17.02.21 09:49
hodnocení

0x

V noci...

sparcoo*
hodnocení

Pardón, očekával jsem, že to pochopíte.
Jde mi o průměrný statistický údaj, kdy je nejméně lidí v obchodech typu Lidl, Kaufland. V kterou denní dobu i který den.
Prakticky. Mohu kdykoliv během dne do obchodu. Kdy je tedy nejvhodnější nakupovat, pokud se chci vyhnout lidem?

Já to chápu a nejméně lidí je tam opravdu večer před zavíračkou. Ostatně to není problém ani zjistit z grafů v Google mapách.

17.02.21 10:40
Kdy je v obchodě nejméně lidí

sisin
hodnocení

0x

Když už musím, tak před polednem. To lidi chystají oběd //co jsou doma, ti co nepracují, tedy důchodci a home of...//

A jak někdo už píše výše, tak to protáhnout do té 13. hodiny.

Možný ukazatel třeba u Penny a Billy - kolik aut je na parkovišti před prodejnou?

Je pravda, že večer před zavíračkou jsou už některé oblíbené potraviny vyprodané, přebrané, či není všechno čerstvé.

pb®
hodnocení

0x

V dobe oběda a v neděli večer. Nedělní večery je všude prázdno (krom dálnic), lidi už chtějí sedět doma a psychicky se připravují na pracovní týden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]