Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové místo z úřadu práce - potvrzení o nepřijetí?

Od: nikola* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, jsem poprvé na úřadu práce a ten mi hned nabídl volné pracovní místo... chtěla jsem se zeptat kdyby mě nepřijali potřebuji nějaké potvrzení o "nepřijetí" pro úřad?
Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepotřebujete. Pouze "doporučenka" se musí odevzdávat. Jestli to bylo obecně volné místo bez doporučenky, tak se nic nepotvrzuje.

hm*
hodnocení

0x

Tak teda nevím, jak teď, ale dřív se jakési potvrzení o nepřijetí snad přinést muselo. Aby nějaký flákač jen pořád neříkal "nevzali mě" a přitom nikam nechodil a jen bral podporu.

hodnocení

0x

Dali Vám dokument, se kterým se jdete ucházet o nové místo. Na tom dokumentu jsou kolonky, přijat, odmítl, místo obsazené, učastní se konkurzu a jiné.

Některý uchazeč přijde a hned mi sdělí, "já mám jinou práci, napište mi tam, že je místo obsazené". Jednou jsem to popletl a zaškrtnul odmítl.

Volala mi pak úřadnice a vyjasnili si můj omyl.

nikola*
hodnocení

Děkuji za odpověď.
Mě paní na úřadě dala papír "Informace o volném místě" a tam žádné kolonky nejsou.

ale řekla Vám co s tím dokumentem máte dělat? Máte tam info o tom zaměstnavateli?

hodnocení

0x

Nevím jak dnes ale v minulosti,když jsem na ÚP dostal "papír" na určitou firmu=musel jsem VŽDY donést potvrzené od "zaměstnavatelů s důvodem nepřijetí. Je fakt ,že jsem si aktivně hledal a našel sám na posledních dvou registracích na UP "doručenky mi díky tomu nedávaly!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]