Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám pocit,že se mnou kamarádka manipuluje-jak to řešit

Od: nk odpovědí: 12 změna:
Ahoj,
Omlouvám se za popřipadne chyby a založení této diskuse,ale už jsem nevěděla jak to řešit.
Myslím si,že se mnou moje bff manipuluje...
Asi začnu od začátku.
Já nastoupila do školy.
Aběhla první třida a ja se s ní moc nebavila.
V druhé třídě to bylo o něco horší.
V třetí třídě to byl snad ten nejtězší rok kdy jsem ze 100% šla na 0%.
Normálně začal novy školní rok a já si našla bff říkejme jí třeba..Kristýna.
Měly jsme spolu narozeninovou oslavu,mamky se skamarádili a zdálo se být vše OK.
Jenže Kristyna si našla další "bff".
A ta její "bff" mě začala trošku šikanovat,ale nevím zda se to dá takhle nazvat.Totálně tu holku změnila.
Jednou mě zavřeli na záchodě a ja dostala poznámku,protože Kristýna byla učitelky miláček a všechno jí učitelka zbaštila i když jsi navymýšlala totální blbosti.
V čtvrté třídě s ní přestala byt Kristýna kamarádka,protože si uvědomila ža JÁ JSEM JEJÍ BFF.V páté třídě v poho,ale příšerně mě štve,že vždycky po mě něco chce tak jí to půjčim nebo s ni někam jdu,ale jak to chci já tak má miliardy výmluv...
Ano jsem blba,že se s sebou nechávám takto "ždímat",ale strašně se bojím,že o ni přijdu,protože přece jenom je to moje bff.
A nikdo jiny ze třídy se se mnou moc nebaví..
Jsem zofalá a nevím co mám dělat.
Děkuji za vaše nazory a rady,ale také přečtení..
Hezky den.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Dovolí si k Tobě jen tolik, kolik jí dovolíš Ty sama. Nenech s sebou manipulovat pokud máš ten pocit. Takhle se k sobě kamarádky nechovají. Bát se, že přijdeš o někoho kdo se k Tobě chová jako manipulátor, je hloupost. Takového člověka bych ve svém životě ani nechtěla mít. Nauč se říkat ne a chovej se tak, aby sis sama sebe mohla vážit. A lépe si vybírej své kamarádky. A ještě jedna rada - zamysli se i nad tím jak se chováš k druhým Ty. Kde může být chyba, že se s Tebou nikdo jiný ze třídy nebaví...

ruzena*

Souhlasím, je nutné si vážit sebe, pak si mě váží i ostatní.

nk
hodnocení

Ne,že by se se mnou vyloženě nebavil,ale spiše si povídáme,půjčujeme věci,atd..
Neni to vyložneně s nikým,že bych k němu měla tu důvěru a tak,no..

liska5
hodnocení

3x

V kamarádství platí:

Dvě rada, tři zrada, čtyři legrace.

Byly jste dvě a šlo to. Objevila se třetí a je nerovnováha, konflikty. Tak si najdi další do čtveřice a bude to 2:2 a rovnováha, žádné žárlení a přetahování, prostě pohoda a legrace.

srgwst

Souhlas, čím větší parta, tím líp. Ideálně ještě namíchaná holky + kluci. Není dobré být závislá na jednom člověku.

nk
hodnocení

Pravda a souhlasím,jenže u nás ve třídě jsou takový ty "skupinky".
Ale jakoby s ostatníma se norlmálně bavím,ale nejsem takova ta "populární" ve třídě.
Patřím do středu ani "populární" ani "ta s kterým se nikdo nabaví".
Nevím jak to vysvětlit...

mate59
hodnocení

2x

Holky,jste v pubertě,hormony vás mlátí,ješte bude takových bff plná kopa.

ruzena*
16.02.21 20:20

*palec*

nk
16.02.21 22:31
hodnocení

*smich* *frajer* *vtip*

iz*
hodnocení

1x

Zdá se mi, že tě má za BFF jenom tehdy, když nemá "po ruce" nějakou "lepší".

Vykašli se na BFF (stejně je nesmysl si "hrát" na BFF) a najdi si za kamarádku nějakou normální spolužačku nebo někoho, koho znáš třeba ze zájmového kroužku > společný zájem může hodně usnadnit.

ruzena*
hodnocení

0x

BFF - kontrolní otázka - co to je?

Zjistila jsem, že mám mezery ve vzdělání...*smich*

jipa

Best Friend Forever - navěky nejlepší kamarád/ka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]