Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navolit nový zámek

Od: zavinac® odpovědí: 5 změna:

Zdravím,,,,,zapoměla jsem číselný kod na kufru.nevíte jak to heslo číselné nastavit jinak?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, jak kvalitní zámek na kufru máte. Běžný kufrový zámek se třmi čísly lze celkem snadno otevřít, vyžaduje to trpělivost a cit v prstech. Když se to nepodaří, vyzkoušejte všechny možné kombinace. Není jich zas tolik. Mimo trpělivosti to chce cca 1/2 hodiny času.

Konkrétní postup Vám tady radit nebudu, protože netuším, jestli je ten kufr skutečně Váš ;).

makk

To mě nenapadlo, že ten kufr může být kradený :), ale kradený by asi prořízla.

makk
hodnocení

2x

Ty zámečky na kufrech nebývají příliš kvalitní, stačí dát zámek do tahu (pokoušet se kufr otevřít) a najít kolečko, které klade největší odpor Tím pak pomalu točit dokud nezapadne. Pak najdete další kolečko, které klade odpor atd.

hodnocení

hihihihi- aspoň jsem se zasmála,,ten kufr je prázdný a je můj.Ale to asi nezvládnu..děkuji

hodnocení

Jsem génius otevřela jsem si to...ani nevím jak..hihi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]