Nejste přihlášen/a.
Co jsem měla maturanty, tak na závěrečný večírek nebo ples přišli pokaždé všichni. I mně, jako třídní, by to bylo líto, kdyby někdo zůstal doma.. Naposledy jsem na každého z nich složila výstižnou vtipnou básničku. Taková absence by mi rozhodila harmonogram. Jinak program si dělali sami a super. Jestli to není tím, že to byli hotelováci, a ti jsou extrovertnější a společenštější.
Nikde to jako povinnost uvedené není, ale silně doporučuji se zúčastnit, přeci jen to bývá zpravidla poslední oficiální příležitost jak se sejít se spolužáky a kantory při kulturní akci a ne testu, vysvědčení, a tak podobně a jako bonus maturitní ples v 99 % zaziješ právě jen jednou. Není ani povinnost tam tančit, na mém maturitním plese (2015) byli i tací, co po ošerpování vzali roha aniž by vteřinu tančili, případně se ihned přesunuli na afterparty.
I já jako těžký introvert a asperger vydržel až do půlnočního překvapení, leč jsem byl 90 % času zalezlý na svém místě na sezení :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.