Poraďte prosím.Jsem 15 let ženatý mám 2 děti (14, a žena si po netu našla nového přítele z druhého kouta republiky,který se momentálně rozvedl a ona mi chce děti bez mého vědomí a souhlasu odvést za ním.Děti se stěhovat nechcou a rozvedeni nejsme.Má na to právo a jak se můžu bránit?
fery-Co je ti k smichutady u tvého případu rozhodne jedině soud.Tvé děti už se mohou sami rohodnout u koho budou žít.Tavá žena nemá právo odvest děti kam ona chcetady ti jedině poradi dobře advokat.SO.
al bunda*
To není smích, jde o číslo osm"8"a závorku za ním")", je-li to vedle sebe, je to zkratka pro smajlík. IMHO já se domnívám, že nemá šanci rozhodnutí ženy ovlivnit - soudy jsou pomalé a straní matkám. Ale zajít za advokátem je dobrý nápad. Hezký den.
fery*
nensy to každopádně k smíchu není.Byl to v závorce věk dětí 8,14.Jak se tam dostaly ti smejlíci nevím.Nemám s tím zkušenosti.Tady v naší rodině je přes to expert někdo jiný.Ale každopádně dík za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.