Nejste přihlášen/a.
Svědí to?
Nejíst a nepít sladké! Cukr zhoršuje kožní problémy, podporuje plísně a kvasinky ve střevě a následně v kůži.
Místo potírat jablečným octem. Jestli máte doma hypermangán, tak do misky pár zrníček zalít teplou vodou, aby vznikl růžový roztol a tím to oplachovat. Jestli je to suché, tak kokosový olej, třeba. Možná Clotrimazol.
Žádné deodoranty a umělé oblečení. I nově koupené tričko nejdřív přeprat. A bez aviváže. Místo ní přidat máchání.
Ahoj Terezzz,
také jsem to jednou měla a vyzkoušela všechno možné i kožní dr. Nepomohla mi.
Nakonec jsem odložila deodoranty i antiperspiranty, začala se mýt přírodním mýdlem a za 14 dní bylo po problému.
Asi měsíc jsem se jen umývala a sice se potila bez deodorantů, ale vyplatilo se. Zase přípravky proti pocení používám, znovu se nic neobjevuje. Tak hodně štěstí.
Jestli si holíte podpaží a citlivá kůže je podrážděná, tak zásadně pak umýt teplou čistou vodou, osušit a slabě pokaždé namazat vepřovým sádlem bez soli. Namazejte si to i ted a jinak bych Vám doporučila, než si něco stříkat do podpaží, abyste to už nedělala. Osobně se domnívám, že pak z toho mohou být i rakoviny prsů. V podpaží máte totiž lymfatický systém a to něčím pořád dráždit je nebezpečné. Takže mažte sádlem, stačí slabě a za 3 dny máte pokoj a už tam nic nestříkejte, vypadá to navíc, že jste i alergik.
A pokud se potíte, najdete si na google rady babiček proti pocení lidovými prostředky a až tak po týdnu, po uzdravení, tyto rady používejte, bývají bez chemie, asi chemii nesnášíte, ale spíš jste to stříkala na hodně podrážděnou kůži po holení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.