Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem si všiml že mám růžovou moč.. Je možné že to je z červené řepy?Jaká je pravděpodobnost? Zrovna jsem ji den předem i včera jedl..
.Nebyla to zavařovací červená řepa, sám jsem si ji na páře uvařil.. cca 200g
Je mi 43, celkem zdraví...ale už mám také roky a mohlo by to být už i něco komplikovanějšího..
Dnes ráno jsem vzal vzorek a šel ke své praktické doktorce, zrovna dnes má dovolenou..takže znova to zkusím v pondělí.. ...do pondělka celkem dlouhá doba..v tomhle případě..
Řepu jím velmi často, tak dvakrát do týdne a samozřejmě, že je pak lehce zbarvená moč a hlavně stolice, která může být úplně rudá, podle toho, kolik té řepy sníte. Červená řepa je vemi zdravá a je správné si ji uvařit doma a rozhodně ji jezte.
Já ji jedla naposled předevčírem a ještě dneska ráno je to vidět. Někdo tady psal, že u sebe nikdy růžovou moč nepozoruje, tak ta moč je zbarvená velmi lehce a člověk si toho ani nevšimne, když tomu nevěnuje extra pozornost.
ono taky muze byt ze ten kdo to nepozoruje tak ma problem, muze mit problem s ledvinama a ty nefiltrujou tak jak maji
Naopak je to známka toho, že vám fungují dobře ledviny. A až půjdete na velkou to teprve budete čubrnět .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.