Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžová moč - řepa

Od: ererdd odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, včera jsem si všiml že mám růžovou moč.. Je možné že to je z červené řepy?Jaká je pravděpodobnost? Zrovna jsem ji den předem i včera jedl..

.Nebyla to zavařovací červená řepa, sám jsem si ji na páře uvařil.. cca 200g

Je mi 43, celkem zdraví...ale už mám také roky a mohlo by to být už i něco komplikovanějšího..

Dnes ráno jsem vzal vzorek a šel ke své praktické doktorce, zrovna dnes má dovolenou..takže znova to zkusím v pondělí.. ...do pondělka celkem dlouhá doba..v tomhle případě..

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Po červené řepě je to možné. Kdyby to byla krev, tak už se kroutíte bolestí.

doplněno 12.02.21 11:11:

Bude to dobrý. Tohle uměly i bývalé barevné limonády.

ererdd
hodnocení

bolest žádná...ale vystrašit dokáže...uvidím o víkendu

No nevím, já řepu konzumuju často, syrovou i vařenou a nikdy v životě jsem žádnou n ačervenalou moč teda neměla.

hodnocení

3x

Stává se to po řepě často.

Ne často, ale vždycky. To je prostě vlastnost té řepy. Obarví všechno. :)

hodnocení

3x

To je normální. Stačí sníst nezanedbatelné množství řepy (asi těch 200 g) nebo vypít litr jabkovo-řepového džusu a hned je všechno následující den růžové nebo červené. Uvidíte, že v neděli to už mít nebudete.

hodnocení

2x

Řešil jsem to minulý týden... A zjistil jsem, že to bylo z řepy... Tak nás je víc... :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Je to od řepy. Mívám to často, protože mám řepu rád, pravidelně jí zavařujeme.

makk
hodnocení

0x

Jo to může být a té řepy.

hodnocení

0x

Po řepě to mám pravidelně , to je normální.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

bezna vec ze se s jidla zmeni barva moci , ja kdyz si dam u vietnamce omacku tak mam dalsi den oranzovy moc

hodnocení

0x

Řepu jím velmi často, tak dvakrát do týdne a samozřejmě, že je pak lehce zbarvená moč a hlavně stolice, která může být úplně rudá, podle toho, kolik té řepy sníte. Červená řepa je vemi zdravá a je správné si ji uvařit doma a rozhodně ji jezte.

Já ji jedla naposled předevčírem a ještě dneska ráno je to vidět. Někdo tady psal, že u sebe nikdy růžovou moč nepozoruje, tak ta moč je zbarvená velmi lehce a člověk si toho ani nevšimne, když tomu nevěnuje extra pozornost.

jurajjuraj*

ono taky muze byt ze ten kdo to nepozoruje tak ma problem, muze mit problem s ledvinama a ty nefiltrujou tak jak maji

No já jsem žena a když čůrám, tak do mísy teda nevidím a v míse je už voda a moč se tím naředí. Tak teda lehce růžovou moč bych neviděla. Ale kdybych trpěla na nějaké záněty ledvin, nebo tak podobně, tak bych si moč samozřejmě hlídala. Vyjádřila jsem se jako zdravý člověk, tak mne tohle nenapadlo.

hodnocení

0x

Naopak je to známka toho, že vám fungují dobře ledviny. A až půjdete na velkou to teprve budete čubrnět :-D .

ererdd
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]