Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená-měsíčně platby do nějakého fondu?

Od: pmaja odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím, nesetkal se s tímto už někdo? Známá mi včera vychvalovala, že posílá měsíčně asi 2 700 Kč někam. Získává za to nějaké body a pak si z nich bude moct objekty pro dovolenou. (údajně velmi výhodně). Nebyla mi schopná říct přesný ázev "toho něčeho", ale znělo to nějak anglicky. Když získá další lidi, tak jí připíšou body ... Pojal jsem k tomu velkou nedůvěru, tak bych chtěl zjisti o co jde. Nevíte o tom někdo něco?

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Podvod, pyramida, atd

V lepsom pripade si bude moct vybrat v oktobri nejaky apartman. Mimochodom, v tejto dobe kovidu a zavretych krajin ma aky vyznam take platenie? Vasa znama asi lieta v tej pyramide a vychvalovanim zhana dalsie ovecky. Nech vam povie skutocne data, kto kolko zaplatil dokopy a kde bol.

2700 CZK mesacne = cca 110 eur, letecka dovolenka pri mori so stravou je od povedzme 600 a velmi slusna. Cize uz za pol roka mam nasetrene. Co za to ponuka ona "vyhodne"?

pmaja
hodnocení

Vytáhnu z ní víc informací. Každopádně se divím, že do něčeho takového šla - považoval jsem ji za docela rozumnou osobu.

krtek6
hodnocení

0x

lidi jsou různí...a naivní...máme v práci kolegyni...mladá holka...nevím kolik jí přesně je.. 24?..a ta je zas členkou nějaké katolické odnoše...a když pominu, že nejí vepřový, protože to jakože nesmí...tak dává dobrovolně 10% svého platu nějakýmu pádremu tam v tom kostelíku kam chodí*smich* si z ní děláme srandu, že nemůže být tak blbá...když ten pádre tam bude mít 100 takových bláznů a od každýho z nich dostane dobrovolně třeba v průměru 2000,- tak to je pěkná měsíční renta za pár bohoslužeb *modla**smich*

jurajjuraj*

to je i v nejake te americke sekte kde je hodne hercu vc.Cruise, ti taky davaji 10% z platu, to byl kdysi clanek o tom, tam litaly miliony :D

jurajjuraj*
hodnocení

0x

myslim ze znama pojede v lepsim pripade na hodne preplacenou dovolenku, v horsim pojede tak max do zadni casti tela

hodnocení

0x

ano, může jet na dovolenou za "velmi dobré" podmínky, problém je v tom, že termín jí bude přidělen, třeba v prosinci - lednu? Navíc dobré objekty jsou okamžitě "obsazené" a tak si bude moci vybrat *stop*ze zbývajících. Jak píše jurajjuraj je to bez cesty, tak si to spočítejte a zapomeňte na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]