Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lidi, jmenuju se Karel, ale to není podstata, takže k věci..
Moje přítelkyně dnes zjistila, že má zarostlé chloupky, takže se prý teď nebude holit a řekla mi, že nechce abych ji dělal orální sex, když není oholena, že to je nepříjemné a co si kde si, chci se vás zeptat, má někdo zkušenosti s tím, jestli pár chloupků ovlivní orálni sex?
Prostě, jestli můžou zarostlé chloupky u ženy vadit ženě, přitom co jí budu lízat
Moje přítelkyně dnes zjistila, že má zarostlé chloupky, takže se prý teď nebude holit a řekla mi, že nechce abych ji dělal orální sex, když není oholena, že to je nepříjemné a co si kde si, chci se vás zeptat, má někdo zkušenosti s tím, jestli pár chloupků ovlivní orálni sex?
Prostě, jestli můžou zarostlé chloupky u ženy vadit ženě, přitom co jí budu lízat
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
pannezkuseny*
Právě že naopak, ona to není vůbec barbína a vlastně já se ptal jestli to nějak ovlivni, ne co si myslíte o mé pritelkyni ![*smich* *smich*]()
sirokko
1x
Jistě že to sex ovlivní, když to bude partnerce nepříjemné. Už neplatí zásada, že sex se musí líbit oběma, milí rádcové? ![]()
ajvn®
Máš pravdu, pokud by mi partnerka řekla, že to teď prostě chvíli takhle nechce, tak víc neřeším a počkám. Jo, nebo bych se taky mohl jít zeptat na poradnu, jestli partnerka nekecá ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]