Dobrý den lidi, jmenuju se Karel, ale to není podstata, takže k věci.. Moje přítelkyně dnes zjistila, že má zarostlé chloupky, takže se prý teď nebude holit a řekla mi, že nechce abych ji dělal orální sex, když není oholena, že to je nepříjemné a co si kde si, chci se vás zeptat, má někdo zkušenosti s tím, jestli pár chloupků ovlivní orálni sex? Prostě, jestli můžou zarostlé chloupky u ženy vadit ženě, přitom co jí budu lízat
Bože v 70. a 80. letech byly všechny ženy zarostlé jak zákon káže a orál frčel stejně jako dnes. Není to nic nehezkého. V obou případech je důležitá hygiena, nic víc.
Sex je o tom co komu vyhovuje co se komu líbí Pár chloupkú nemúže normalního chlapa rozhodit Byly doby kdy sem se prokousával Boubínem až k totálnímu vítěztví a nikomu to nevadilo
Tak já to vezmu tak,jak jsem dotaz pochopila já- ano, zarostlé chloupky mohou ženě vadit,když ji budeš lízat. Zarostlé chloupky dokáží nadělat pěknou paseku. Mě se to tedy stalo jen jednou, s jedním proklatým zarostlým chlupákem...holila jsem se normálně, ale okolo něj. Bylo to celkem pekelně citlivé. Nehezky citlivé. Nikdy,ale opravdu nikdy bych se kvůli zarostlému chlupu nevzdala orálu. Od kamarádek ale vím, že při větším výskytu zarostlych chlupáků se neholily a orál odmítaly. I normální sex. Prý je to strašně bolelo a nedokázaly si ten sex vychutnat.
Dokud nemá bobra, že se přes něj neprokoušeš ke klitorisu, tak ochlupení nemůže orální sex "ovlivnit". A jazykem snad operuješ o kousek níž, než je ochlupení, takže ani sliny se do něj nedostanou - jestli to myslíš tak, že by ji nějak štípaly na těch zarostlých chloupcích nebo tak něco.
Máš pravdu, pokud by mi partnerka řekla, že to teď prostě chvíli takhle nechce, tak víc neřeším a počkám. Jo, nebo bych se taky mohl jít zeptat na poradnu, jestli partnerka nekecá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.