No mně se teda hodně líbí tato věta: "Originál, známý z TV". A to mi úplně stačí. Nikdy bych si nic takového nekoupila a ta cena je naprosto šílená. Ale určitě se najde dost lůidí, kteří na takový nehorázný "špek" skočí. Dokonce je vlevo upoutávka, že je to velmi žádaný produkt, že prý v posledních dnech ho vyhledalo až 81 lidí. Teď záleží na tom, jestli to také koupili, nebo se jenom zasmáli.
Já mám podobný z aliexpressu za 40,- . Mám plantární fascitidu a mají prý pomáhat. Je fakt, že na určitých místech dělají co dělat mají, ale za litr bych je nekoupila. Zkuste kouknout na čínský eshopy, myslím si, že tyto tam do padesátikačky najdete.
A už jste si rozklikli to video, co je u těch zázračných ponožek? Já jsem to právě udělala a nelituji, alespoň jsem se po ránu dobře zasmála. Bože, na tohle může skočit jenom člověk, který je rozumu těžce mdlého.
... a příště si ukážeme úžasný nový toaletní papír se speciální protiskluzovou (šmirgl) povrchovou úpravou, za speciální cenu jen 999,90 se slevou, když do 10ti minut zavoláte a objednáte 2 balení...
Hahahaha teď mě pobavila realita v televizi, protože v propagačce je teď paní, která se na začátku objeví na videu, že má ponožky doma a že je vyzkouší a dá vědět: náhle po 4 minutách je tam znovu, že ponožky nosi stále už jsou téměř její součástí a ani neví, že je nosí. Pořád. Ehm? Vážně? 1200,- za smradlavé hnáty, protože je už nikdy nesundám, jak tvrdí paní z videa? Neperu? Neměnim? Ahaa jasně, měním za další za 1200,- směšný, nevím jestli bylo cílem nám sdělit, že se netřeba koupat, prát ponožky a měnit je , nebo že máme koupit 5 za 6000 a o víkendu být bos?:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.