Dobrý den, moje přítelkyně mi dnes napsala, že se nemůže holit na intimních partiích, že tam má něco jako akné, ale není to akné, pošlu vám fotku, co mi napsala.. Podle mě je blbost, co řekla její máma, že holení zarostlých chloupků může zajít až k operaci, prosím jestli o tom něco víte, informujte mě, předem děkuji
Jinak se doporučuje ošetření různými krémy, po oholení použít dětský pudr, možná vyšetření u kožního, nebo neholit úplně, ale zastřihávat. Někdo na to bohužel trpí. Ať se přítelkyně poradí s maminkou, ev. diskuzí je plný internet.
petr456*
Pardon, ale myslím si, že pořád na diskuzi "sex ve třinácti" tohle nemá ani zdaleka, chtěl jsem se jen zeptat a vím, že tady mi vždycky někdo poradí a na netu kolikrát člověk najde tolik pitomosti, jestli rozumíte
K operaci pod narkózou asi ne, ale ono i takové ambulantní otevření zánětu nebu furunklu stačí. Jak bylo řečeno, probrat s maminkou nebo si najít správný postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.