Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
znám pár léčitelů, ale nikdy jsem u žádného zatím nebyla, ale co nejdříve se tam chystám zajít. Hrozně mě to totiž zajímá, jak to u nich chodí apod. Jen bych se chtěla zeptat Vás ostatních, co o tom říkáte. Myslíte, že ti léčitelé v sobě mají nějaký dar, a proto tohle umí? Na dálku poznat, aniž by toho člověka znali, jakou má nemoc apod.? Nebo se to ti lidé musí nějak naučit?
Najít dobrého léčitele je opravdu problém. Spousta jsou podvodníci, pro prachy. Věřím, že někteří umí. Ale jen mizivé procento. :D Sama jsem u několika byla, když jsem hledala pomoc s lupenkou. Když je zle, člověk se upne k myšlence pomoci, že už pak tělo reaguje na víru jako na lék. A začne se tvářit, jakože pomoc přišla. A to všechno, bohužel, na chviličku. Pokud opravdu, ale opravdu nepotřebuješ, vykašli se na to. Může se ti stát, že tě léčitel rozbalancuje, rozšteluje. A to, co tě udržuje ve zdraví bude zrušeno a tvoje tělo se začne chovat jako chemická továrna bez vedení. Poruší se ti imunita, která to všechno hlídá a stačí jediná poblbaná buňka a jsi v háji. Zeleném
Já jsem u léčitele nikdy nebyla, a ani bych nešla, přesto, že jsem si s tou myšlenkou zahrávala. A důvod? Léčitelé, kteří mají určité schopnosti, mohou pomoci na určitý čas. Ale jakmile se vám uleví, přijdete podruhé znovu. Tím se můžete stát na léčiteli a jeho léčení závislí a pak není cesta zpět. Přikláním se ke zkušenosti babkazov, popsala to výstižně. Vím, že zde nedojdeme všichni shody, proto píšu jen svů pohled na věc. Je dobré znát všechna pro i proti. PT /stařenka/
Babkazov. Dovolím si nesouhlasit . Teda částečně. Ano, velká většina "léčitelů" jsou podvodníci - souhlas. Pak jsou ale takoví, kteří opravdu umí. Jak je ale odlišit od těch druhých? Léčitel, když k němu přijdete na první schůzku, nesmí dostat informace o tom, co Vám je, od Vás. Jestliže mu všechno povíte, dokáže potom plno dalších onemocnění odhadnout. Také nedat na takové ty všeobecné informace. Např, silnější člověk bude mít nejspíš vyšší tlak, problemy s klouby. To odhane i laik.
Na první schůzce by Vás měl léčitel prohlédnout a říci, co jste kdy prodělala. Jestliže toto pozná, pak se od něj nechte léčit. Navíc mnoho léčitelů dochází do nemocnic a tam konzultuje s lékaři problémy jejich pacientů. Takový léčitel opravdu pomoci umí.
byla jsem u léčitele dvakrát,jsem astmatička,ani jeden mojí diagnozu neuhodl.Jedem mi řekl že mám nemocný vaječníky a proto se mi špatně dýchá.Nasadil mi bylinky s tím že musím vysadit léky a pít čase z bylin.Po třech dnech mě tak bolelo břicho že jsem si nemohla ani sednout.K léčiteli bych už nikdy nešla.Druhý léčitel mi řekl že mám cistu,šla jsem hned na gynekologii a nic nebyla pravda.Jen mě to stálo peníze.
Léčitelku jsem jednou vyhledala, hlavně proto, že mi lékaři nedokázali pomoci. Její pracovní nástroj bylo kyvadýlko, jakási mapa, papírky se slovy. Její návštěva mi pomohla, ale možná to byl jen dobrý pocit z toho, že mi chtěla jen pomoci. Po její návštěvě jsem si uvědomila příčinu těch mých zdravotních problémů a hlavně také diagnózu. Našla jsem konečně jistotu. Tenkrát jsem měla ještě krátce před operací páteře, řekla mi ať za ní ještě přijdu, že mi pomůže dát se po tý operaci trošku víc dohromady. Ale nepřišla jsem, měla jsem pocit, že tohle už musím zvládnout sama. Peníze nechtěla.
Každý léčitel je lhář.Pokud je mu méně jak 30,tak je to i podvodník.Ti starší mají vyvinutý pozorovací talent a určitý stav organizmu dovedou odhadnout.Je to podloženo dlouholetou zkušeností.Leckterý lékař by mu ty dovednosti mohl závidět.Pak už je to jen o tom,aby ukecal zákazníka o diagnoze.Nemám rád tyto příživníky,opírající se o pseudovědecké manipulace.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.