Dobrý den, za týden mě čeká plánované seznameni s přítelovyými rodiči. Jsme domluveni že přijedu na oběd a zůstanu i přes noc. Chtela jsem se zeptat co bych měla vzít jeho rodičům? Oba jsou abstinenti, takže lahev vína nebo jiny alkohol by asi nebyl vhodný. Napadla mě nějaká bábovka nebo buchta, ale říkám si jestli to nebude divné. Když jsem se ptala přítele, tak mi odpověděl, že není nic potřeba. Takže jsem naprosto v koncích. Poradte co by se hodilo přivést jako menší dárek za pozvání.
Také jsem se vždy setkala pouze s pozitivními ohlasy. Ať už to byly maminky "kamarádů " nebo budoucích bývalých. Nikdy nepanovala žádná rivalita. Vyměňovali jsme si recepty a zkoušeli různé nové vychytávky. Dvakrát se stalo, že bohužel maminka již nežila- vezlo se sestře- a ani sestry neremcaly, vše v pořádku.
Já třeba darovávám své zavařeniny vlastnoručně nasbíraných lesních plodů a hub v malých sklínečkách se "sukničkou" a lýkem. Jinak bych přinesla nějaké lepší kafe nebo luxusní čajík v zajímavé krabičce. Nebo bych vyrobila třeba marokánky, nebo jiné cukroví. Ty vydrží déle,... kdyby s sešly dvě buchty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.