Nejste přihlášen/a.
Já jsem to měla tak, že mi obvodní poslala žádanku na odběrové místo, řekla mi kam, ale tam jsem si musela udělat rezervaci, jak jinak bych se dozvěděla, který den a v kolik hodin se dostavit.
Ještě doplnění jak je to u nás. žádanku odeslala OL , ale v nemocnici na odběrném místě jsme se objednali sami po internetu.osobně jsem si vybral první volný nejvhodnější termín.Na ten jsem se pak dostavil .
PS možná by to šlo i bez objednání ale ...
K tomu možná by to šlo i bez objednání.
Nešlo by to, protože při objednání přes internet zadáváte všechny kontaktní informace. Lidé kteří provádějí testy nemají čas si tam s vámi sednout a 15 minut si povídat a společně vyplňovat všechny potřebné údaje.
Proto taky všude píší, že je nutné se nejprve objednat přes rezervační systém.
Ono to není nijak příjemné v komplet ochranném obleku a se všemi pomůckami. A taky se na odběrových místech snaží zkrátit kontakt s pacientem na nejnutnější dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.