Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní výrůstek na krku

Od: bouda42 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, nedávno jsem si všiml na krku kožního výrustku na krku, docela mě dost zarazil, protože jsem si toho na krku nikdy nevšiml (jsem děsný hypochondr a znám snad každou část a pihu svého těla). Mám to na krku a jak je vidět na fotce, tak je to okolo výrustku červené, ale to bude tím, že jsem si to zkusil vymáčknout a občas jsem si to dělal a dost na to sahal. Je to malé a ve tvaru rohu. Nijak to nebolí nic, ale jsem občas hrozně nervózní, protože myslím vždy na nejhorší. Na internetu jsem četl, že by to možná mohl být fibrom nebo bradavička. Co si o tom myslíte? Mám se strachovat? Mám s tím zajít k doktorce? Nebudu za blba? Chodím tam kvůli každé kravině...
Kožní výrůstek na krku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Odkráčejte na kožní, tam vám řeknou víc, případně odstraní.

hame
hodnocení

0x

Kožní lékaři apelují, aby každý, kdo má něco podezřelého na kůži, se nechal vyšetřit.

Neměl jste to dráždit, mačkat. Kožní vás může poslat na odstranění, opíchají to a nic necítíte. Od šikovného chirurga vám zůstane malá jizvička.

liska5
hodnocení

0x

Jedině na kožní. Ta má takovou jakoby "baterku", kterou na znamínko "posvítí" a zobrazí se jí buněčná podstata problému. Většinou to je v pořádku. Ale chce to pupínek nemordovat a jít včas. Objednání možná někde dlouho trvá. Asi Vám neutrhnou hlavu, když příjdete jako akutní.

liska5

Ta náhle vyrostlé stopkovité bradavičky jsou typické u starších lidí, říká se jim stařecké a jsou neškodné. Někdy mají i virový původ.

hodnocení

0x

Zajděte s tím na kožní. Obratem to ufiknou a bude klid. Jinak se v tom budete tak dlouho rýpat, až do toho něcho chytnete.

Já jich měl asi pětadvacet a za celou sklizeň jsem dal asi 1500 Kč. Teda, já to chtěl bez zdržování nějakým mrtvením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]