Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek za prevod krypto

Od: zakaa odpovědí: 3 změna:
Zdravim, je tu nekdo, kdo se tim zajima?
Proc je u BTC tak vysoky miner fee za prevod?
Koupil jsem za 100$ 0.004 BTC a kdyz jsem si je chtel z burzy prevest do penezenky, tak skoro 25$ byl jen poplatek za prevod a vlastne mam jen 0.002.
Polovina mi upadla. U Litecoinu je to bez poplatku a nebo BTC Cash.
U Ethereum to same.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poplatek se zjednodušeně řečeno odvozuje z počtu transakcí. Čím víc se obchoduje, tím je to dražší. Tržní princip.

au1
hodnocení

0x

záleží na obsazenosti mempoolu. posílej si to z burzy v sobotu ráno, to by mohly být poplatky nejmenší. celkem dobře je to vysvětlený zde:

bz*
hodnocení

0x

Taky jsme chtěli koupit novou škodovku a dozvěděli jsme se, že když ji koupíme KEŠ tak budeme platit "pokutu" 50.000,-Kč a když teda na úvěr ... tak na auto uplatní ZAJIŠŤOVACÍ PŘEVOD PRÁVA = auto nebude tvoje.

Tak jsme škůdku NEKOUPILI. Jsou to jejich podmínky stejně jaké v té tvé burze. Neseznámil ses, ojebali tě.

Dřív když tě někdo okradl tak si ho chytl za ruku a dal si mu do držky. Dnes kde chceš "bycha" honiti? V žádným státě nesedí nikdo, kdo by cokoli vysvětloval nebo reklamoval. Telefonní linky jsou jednosměrné, oni si vše nahrávají a když chceš taky si nahrávat, tak telefon položí. Všude jsou formuláře, které se neadjí nikde reklamovat.

Ve všeobecných pomínkách jedné mobilní společnosti je uvedeno že oni mohou závadu odstranit až nastanou k tomu podmínky zatímco ty musíš platit za neslužbu pravidelně, dokonce bez tvého svolení ti mohou změnit číslo ... No podepsal bys takový závazek? Nemusíš, můžeš volat přece z okna.

Ale pokud nesouhlasíš můžeš sedět a čumět z okna, nebo se stát Olg Hepnarem

Bz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]