Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala trochu mi padaji vlasy včera mi to říkala kadeřnice.beru vitaminy biosil.Nevíte o nějakém dobrém přípravku na padání vlasu který zaručeně pomáhá?Děkuji všem.Je možný že je to následek vysazení antikoncepce brala jsem jí 13let v kuse.
Vlasy -to je indikátor našeho zdraví. Stačí cokoliv - léky, narkoza, stres, změna jídelníčku, počínající choroba atd. A vlasy reagují. Změní se jejich kvalita, začnou vypadávat. Co to je,trochu padají? Každému člověku trochupadají. Při zvýšené míře se nebojte i s tímto jít k lékaři na konsultaci.
Je jen jedna věc, která spolehlivě zabrání padání vlasů - podlaha.
Vím, že Vás touto odpovědí nepotěším a ani neporadím, tak jak byste si představovala. Ale bohužel je to pravda. Každý vlas má geneticky zákodován svůj věk a když má určeno, že ve 30ti vypadne, tak to udělá i když na to budete patlat třeba hořčici s tatarkou a kečupem.
Ještě předpokládám, že Vám kadeřnice rovnou nabídla nějaký zaručený přípravek... je to placebo a způsob jak se zákazníků tahat peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.