Pokud budeš volat doktorovi tu otázku, jako sem, tak ti odpoví to samé... Pro pochopení: Viděl jsem siluetu ptáka, měl 2 nohy a mával křídly. mohla to být sýkorka?
rýma se uvádí jako méně častý až vzácný případ. V mém okolí ji u Covidu měli všichni. Jediná cesta, jak to zjistit, je stěr. Jinak jsou to jen spekulace.
Může být. Neměla jsem teplotu, měla jsem rýmu, půl dne bolest kloubů. Prostě taková celkově jiná a dlouhá viróza. Dlouho trvalo, než než nastoupila únava a ztráta čichu a dlouho trvalo, než mi bylo úplně dobře. U chřipky či jiné virózy je člověku hodně blbě a do tří dnů je fit. U Covidu mi nic moc nebylo, ale cítila jsem, že úplně fit nejsem. Pak to bylo den ode dne lepší, ale pořád ne ono. Trvalo to 10 dní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.