Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýma a teplota-covid 19

Od: sobul1989 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám teplotu 37.6 a rýmu. Může se jednat o covid-19? Samozřejmě s nikým se nestýkám a hned ráno zavolám doktorovi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Může.
Nebo jste jen nachlazen a máte rýmu a mírně zvýšenou teplotu.

factorbeliev
hodnocení

4x
Pokud budeš volat doktorovi tu otázku, jako sem, tak ti odpoví to samé...
Pro pochopení:
Viděl jsem siluetu ptáka, měl 2 nohy a mával křídly. mohla to být sýkorka?

hodnocení

2x
rýma se uvádí jako méně častý až vzácný případ. V mém okolí ji u Covidu měli všichni. Jediná cesta, jak to zjistit, je stěr. Jinak jsou to jen spekulace.

pb®
hodnocení

2x
Může být. Neměla jsem teplotu, měla jsem rýmu, půl dne bolest kloubů. Prostě taková celkově jiná a dlouhá viróza. Dlouho trvalo, než než nastoupila únava a ztráta čichu a dlouho trvalo, než mi bylo úplně dobře. U chřipky či jiné virózy je člověku hodně blbě a do tří dnů je fit. U Covidu mi nic moc nebylo, ale cítila jsem, že úplně fit nejsem. Pak to bylo den ode dne lepší, ale pořád ne ono. Trvalo to 10 dní.

jabraka*
hodnocení

1x

Zodpovědný člověk zůstanedoma,vypije spoustu čaje s citronem apo 10 dnech,pokud se jeho stav nezhorší zavolá na hygienu a požádá o test na covid.

JB

hodnocení

0x

Měl jsem rýmu a cítil jsem, že na mě něco leze. Po testech bylo jasné co. Další příznaky byly až později.

hodnocení

0x

Já neměl ani rýmu ani teplotu ani jiné bolesti,jen průjem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]