Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jí zalíbit

Od: pepan12 odpovědí: 2 změna:
Zdravím...
Nějak na začátku roku jsem si po delší době psal s jednou kamarádkou, jelikož jsem nějakou dobu sám a konverzace byla velice uvolněná začali jsme si psát o sexu a že bychom se spolu vlastně mohli vyspat.. Asi tak na dva týdny jsme se ani jeden druhému neozvali, až před týdnem kdy jsem neměl co dělat a napsal ji. Zašli jsme spolu ven kousek na procházku na jednu vyhlídku a pak si dlouho povídali v autě. Domluvili jsme se i na druhý den a ona přijela ke mě že si něco pustíme... Řeč nám nestála stále bylo si o čem povídat, v pozadí nám běžel nějaký film a s drobným postuchovanim jeden druhého jsme se začali líbat a blbnout spolu. Nakonec mě udělala pusou, protože víc zrovna nemohla a nakonec se jenom mazlili... Bylo mi s ní hrozně dobře, pak jsme se si celkem ještě den dva psali a najednou to zase odpadlo a mě to celkem mrzí bylo mi hezky. Míjíme se celkem smenama v práci a teda spíš víc je zaneprázdněna ona než já... Při psaní vždycky nastane moment kdy si píšeme v jednu chvíli hrozně moc a pak to zase opadne... Určitě bych se s ní chtěl ještě sejít a víc ji poznat, protože psala že většinou u kluků na razi na něco co jí znepokoji a radši zařadí zpátečku, ale hlavně nechci být dotěrný a nějak ji odradit... Teď jsem si řekl že tomu nechám přes víkend volný průběh a počkám až se ozve, ale popravdě trpělivost nepatří mezi moje silné stránky a hlavně ani nevím co bych ji měl napsat třeba za týden když to tak dlouho vydržím v odmlce. Taky mě napadlo jestli třeba někoho už nemá, ale to vlastně nepotvrdila a ani nepopřela, protože z toho jak si píšeme mi přijde že bude možná zadaná.. no mám z toho trochu zamotanou hlavu a nějaká rada by mi pomohla díky všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rise
hodnocení

1x

Udeřte hřebík na hlavičku. Jestli jí chcete více poznat a nemít ji jenom na sex. tak jí to musíte napsat, nejlépe říct osobně. Jiná rada není. Zakřiknutý vy určitě nejste, tak budete vědět jak na to. A jestli máte dojem, že už někoho má, tak to by jste se od ní potom také mohl dozvěděl. Jenom jestli toho někoho už neměla,když si užívala s vámi.

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud o ni máte zájem, tak ho projevte. Komunikujte. Pokud ona ten zájem nemá, respektujte to. Pokud jste spolu prožili hezké chvíle, snažte se na to navázat. Jestli její zájem o Vás opadl, pak by Vám to měla říci narovinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]