Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,od patku 12.2.2021 je schválení na uvolnovaní.Chci jit do polska,ale dnes my řekla sousedka že tam mužu jít ale musím mít doklad na test kovid.Je to pravda?V polsku se zdržím tak 3 hodiny.Děkuji za odpověd.
Já bych tam klidně zajel taky, odlovit pár keší, přételkyně by si nechala udělat nechtíky - ale z Brna je to troch u z ruky.
A samozřejmě by bylo něco dobrého na oběd.
Dnes reportáž ve zprávách TV Nova: všechno otevřené, obchody i skiareály, žádné testy, nikde kontroly. Podmínka pobyt max. 12 hodin. Na podzim u nás zavřeli kadeřnictví, to mě zaskočilo a druhý den jsem jel do Zawiercze /vesnice 2 km za Chalupkami /ty jsou 500 od náměstí ve Starém Bohumíně/. Kadeřnice štít, já roušku, ošmikala mě, ochota která je v Polsku běžná, klídek, úsměvy. I v Chalupkách je fryzer-salon = holič a kadeřník, 1 km od hranic. V pondělí sednu na kolo a jedu tam zase, už jsem zarostlý, zatím co ti, kteří nám to zakazují a připravují lidi o výdělky, v TV a v úřadech vystupují upravení. Mám věřit, že se stříhají doma v koupelně sami samoobslužně, nebo všichni něco porušují? Jo, kázat vodu a pít víno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.