Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si najít brigádu na léto

Od: vojta5 odpovědí: 9 změna:

Ahoj všichni, tenhle rok budu končit základní školu tak už jsem začal přemýšlet o brigádě na léto. Poradil by mi prosím někdo kde se po nějaké brigádě na léto podívat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V tomto věku jedině tak roznášet letáky - ale je to práce dosti oblíbená i u důchodců a zájem musíte projevit hodně předem. Synovec tak roznáší letáky od kauflandu, příjem měsíčně má kolem 1000,-Kč za vesnici.

Jinak asi jen podle lokality a nabídkách/možnostech v okolí.

nini*

Letáky nejsou moc dobře placené.

Na dva měsíce ho zaměstnají leda tak na záskok za dovolené, ale kdoví jestli. Mají raději stálého, který si tu dovolenou ani nevybírá.

Doporučuji brigádu v obchodě - doplňování zboží, udělat si zdravotní průkaz a oslovit personální agenturu. Ty mají většinou brigádníky pod palcem.

Ale třeba Billa má pozice brigádníků na svých stránkách:

billa.jobs.cz/...

V Globusu nabírá agentura, co jsem se ptala v Čakovicích.

Dobré je, pokud to je možné, ucházet se o brigádu v trošku podobném oboru, v jakém budeš pokračovat po základce.

Ale v 15 letech moc šancí není.

hodnocení

0x

Kde bydlíš, Vojto? Obec a okres.

vojta5
hodnocení

Bydlím v moravskoslezském kraji v Havířově.

Fajn, napiš mi svoji e-adresu na jak123@email.cz, pozeptám se kde to znám / HA, OVA a okolí/ a dám ti vědět.

jenda2*
hodnocení

0x

Není jasné co bude na konci února a organizovat brigádu na léto je docela směšné. Toto se řeší někdy těsně před prázdninami. Ale protože narůstá nezaměstnanost, tak nebude zřejmě nic.

Vojta chce radu a ne hloupé komentáře.

liska5
hodnocení

0x

Tady jedna dívka venčí lidem za nějaký peníz pejsky. Takovým, co kvůli věku a sněhu nemohou ven. Jen to má přes známosti - jak si to paničky poví mezi sebou. /Tomu se říká reference./ Jen to chce tu povahu a znalost jednání se psy. Všichni nejsou vhodní.

krtek6
hodnocení

0x

na stavbě, podržtašku můžeš dělat vždycky ;) člověk pak má dobrý pocit z toho, že si ty peníze opravdu "vydělal"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]