Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moc by mě zajímalo,co stojí poplatky při oddlužení ,někde jsem četla až 20tisíc.Pokud ano platí se hned?
Záleží na tom jaké oddlužení myslíte.Jestli oddlužení dle insolvenčního zákona,tak záleží na tom,kdo vám jej dělá.Kontaktovala jsem spol. u nás a chtěli po mě 2400,-Kč za prvotní anlýzu jestli vůbec dosáhnu a kontrolu podkladů.
A pak 7000,-Kč za právníka,který podklady měl připravit k soudu a sestavit ins.návrh.Proto je lepší využít poraden,jen to tam chvili trvá,ale jsou zdarma.
Pokud si necháte zpracovat návrh na oddlužení u advokáta,tak má každý svou taxu a ty nejsou malé.Pokud si návrh uděláte sama,tak to máte zdarma a záleží na soudu,zda vám pak určí správní poplatek a v jaké výši,pro činnost insolvenčního správce.Mám za sebou dvě úspěšná řízení a žádný správní poplatek jsem neplatil.Platil jsem je konzultaci u našeho firemního advokáta a to po dohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.