Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenost bitcoin

Od: kozetta odpovědí: 22 změna:
Dobrý den, má někdo zkušenost bitcoin? Zkoušel to někdy někdo přemýšlím že bych tam vložila nevím 2000kc ale vůbec s tím neumím nevím o tom poměrně nic tak nevím

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mame ! Vcera tu jeden prisiel o 180 000 CZK ...

Pri sume 2000 to nema ziadny zmysel, aj pri zhodnoteni 100% je to nic. Ak chcete, studujte web, youtube a potom investujte viac.

Ten přišel o etherum *smich**smich*

To je úplně jedno o co přišel. Jakákoliv peněženka nebo účet je pod dohledem hackerů.

hodnocení

0x
Hoďte je do kanálu a běžte se podívat, jestli se někde vyplaví :) Stejná pravděpodobnost.

el
hodnocení

0x
Já jsem většinu peněz v bitcoinech nedávno prodal, se ziskem. Kupoval jsem a trochu obchodoval už dávno.
Za 2000 na začátek ok na nějaké seznámení se světem kryptoměn, ale na investování to už moc není.
Já už do toho znova nepůjdu. Kurz je jak housenkova dráha. Až lidí přestane bitcoin zajímat hodnota spadne, je to momentální boom vlastně už druhý. Jestli opadne možná tam dám peníze ještě někdy a počkám si na 3 ti boom, ale teď ne. Jestli hodnota poroste budu se asi bit do hlavy že jsem mohl mít o xx peněz více.
Jinak mám asi 4 známe co s obchodovánim začli před 3 mi lety a nikdo z nich milionář není. Spíš to vypadá že o většinu peněz přišli, ale na to se radši ani neptám.
ladis*

Jo tobe urcite budou rikat, kolik vydelali :)

hodnocení

0x

Nemusí být jen bitcoin. Existuje třeba platforma HIVE, která vás odměňuje kryptoměnou za vaše blogování, texty a fotky. Vhodné pro první bezbolestné seznámení, co to vůbec to krypto je.

peakd.com/...

smode*
hodnocení

0x

Hezký den. Nejprve všichni sbírali Cčka, poté nosili červená saka, následně vydělávali i topili prostředky v kupónové privatizaci, potom se všichni připojovali k internetu, následně se registrovali na sociálních sítích a nyní chtějí všichni nakupovat jediný trh - BTC...už je to skoro k popukání *smich* nicméně asi takhle: Trh jako trh. Jestli kupujete komodity, akcie, ETF, CFD nebo jiné deriváty je úplně jedno. Pro začátek Vám budou stačit asi jen tyto informace: a) za velmi malý účet je v normálním burzovním světě považován jakýkoliv účet který je kapitalizovaný méně než zhruba 550 tisíci Kč. b) svůj první obchod jsem provedl po pěti letech denního studia finančních trhů...c) kolem 90% všech obchodníků na burze permanentně prodělává proto aby mohlo zbývajících cca 10% dlouhodobě vydělávat. ...doufám že jsem alespoň částečně snížil pravděpodobnost ztráty Vašich 2k :)

Tak je to správně! Já jsem na to šel trochu jinak. Dříve jsem chodil s lístečkama na pobočku rm systém a tam vyplňoval pokyny na nákup akcií, to bylo někdy v 93? roce a sledoval kurzy v novinách, jednou týdně jsem se chodil ptát, jestli se mi už ten ČEZ koupil. Stál 1270kc za kus, později snížili nominál z 1100 na 100kc, takže jsem těch akcií měl 11x tolik. Po mnoha letech jsem ty akcie prodal okolo tisicovky, takže s pěkným ziskem, ale inflace byla vysoká. To už jsem měl doma tablet, internet a účet u brokera. To byl obrovský pokrok sledovat kurz v reálném čase. V US se dalo vydělat 50%za týden nebo i prodělat 80% za jeden večer. Trader ze mě dobrý nebyl, takže jsem vsadil na dividendove tituly a to mi dává stabilní pasivní příjem. Se zbytkem dělám i tak pár obchodů denně nebo týdně. Teslu samozřejmě mám, ta nesmí chybět na delší držení a pár čínských ev. Spořící účet jsem přesunul do Indigo, kde mi nakoupili nějaké hezké ETF a i jeden fond, i když jsem si nastavil nejvyšší riziko. V případě poklesu trhů tam přidám další finance, tak deset procent za normálních podmínek by to mohlo hodit.
smode*

Děkuji za reakci Štíre. Vaše příspěvky vždy potěší. Chodit na pobočku vyplňovat příkazy je z dnešního pohledu opravdu bizarní a musím velice obdivovat že jste to zvládal zejména z pohledu absolutních tradingových začátků u nás kdy dostat se k nějakým vědomostem okolo obchodování muselo být velmi těžké. Každopádně je vidět že si na burze najde každý to své a i delší držení trhů pro dividendy je velmi dobrý nápad. Kdo chce, ten se k cíli dostane. Ať se daří. ;)

Smode nápodobně, člověk se musí podělit, protože většina má zakódované, že investování =ztráta. Po zkušenostech už vím, že největší problém je mezi židlí a počítačem. Emoce rozhodují o tom, jestli vyděláme nebo proděláme. Pokud je člověk trpělivý, má kvalitní firmy a rozumný časový horizont, nejlépe navždy, tak se nemá čeho bát. Pak nemusí být problém jedno, dvě nebo tři procenta svého portfolia dát třeba i na ten bitcoin nebo jiné rizikové aktiva. Člověk maximálně přijde o část peněz, které mu vyneslo zbytek portfolia, ale nepřijde o své, jen se mu sníží zisk. Ale dát své úspory jen do bitcoinu je už jenom o tom jestli to půjde nahoru nebo dolů, žádná vnitřní hodnota, jen názor davu a oba víme jak funguje davová psychóza :) Ať se daří i tobě.

bz*
hodnocení

0x

Viděl jste někdy seriál Arabela? Tak funguje celý svět derivátů. Obrovský krásný svět nekrytý ničím - jakási pohádková říše, plná krásných lidí, jejich vil, jachet, kryptobaronů a kryptošlechticů z paneláku v jejich krásných šatech, ukazující funguijící systém a někde na konci království byl hrad plný čertů a Rumburak a ten jim to celý pokazil.

Deriváty = Rumburak namluvil lidem nesmysly, jen aby získal nad nimi moc. Lidé jsou povrchní a chamtiví.

I hlupákovi musí být jasné, že cena jekéhokoli derivátu ROSTE, když poptávka převyšuje nabídku. Proč převyšuje nabídku, protože existuje množina investorů zblbá Rumburakem ... ale tato bublina jednou splaskne.

Mějte se

kozetta
hodnocení

Děkuji za odpovědi, myslím že to rozhodně nemá smysl už jenom vklad 2000kc, tam se točí daleko víc peněz. A ani na to nemám rozum, měla bych o tom vědět víc ale s mojí rozumem bych prodelala vše. Právě jsem si četla jenom článek že nemusím o tom vědět prakticky nic ze i Bez ohledu na vzdělání, věk a znalosti financí, Velkou předností internetových měn je to, že stačí dokonce 600-1200 korun, abyste začali vydělávat mnohem více. Že to prý stačí. Moc děkuji za radu
bz*

Za poslední 3 roky jsem viděl kreaci 5 krypto, a vždy tam bvlo minové pole, kde investor přišel o své peníze.

ladis*

Kozzeta a vis kolik bys dnes mela majetku, kdybys za ty 2000,- kupovala v roce 2011? :)) Nenech se odradit partou duchodcu tady :)

Do bitcojnu dej vse, o co si muzes dovolit prijit.

Každý kdo trochu obchoduje ví,že deriváty jsou vysoce rizikové. To nemá s investovanim vůbec ale vůbec nic společného.

jabraka*
hodnocení

0x

Minulý týden mi přišel inzerát,nabídka minvestice do bitcoin účtu s obrovskýmziskem.Jenomže já už pamatuji spekulace typu "pyramida""letiště" a pod.Takže jsem to rychle zahodil do koše.

JABRAKA

kozetta
hodnocení

Aha, tak zkusím asi vyplňování dotazníku, to by mi asi šlo A určitě neprodelam. Musím se na to podívat že to má být placené. Tak pohledam uvidím

ladis*

Kozeta: risk je zisk.

Sed panenko v koute, kdyz budes hodna, najdou te :) A u toho byla kostra kostlivce :)

valdik007*
hodnocení

0x

Koukám tady je to samý odborník na kryptoměny... pokud si chcete jen vyzkoušet nákup a prodej bitcoinu za tu částku 2.000,- Kč, tak v tomto případě pro vás asi bude úplne nejjednodušší cesta nákup bitcoinu přes bitcoinmat... přehled, kde jsou v ČR umístěny se dá najít na internetu.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Proč tu cpete Pi, když se ptá na bitcoin? Aha, už to vidím, důležitý je ten kód, že? Pro Vás...*smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]