Nejste přihlášen/a.
Já v říjnu minulý rok žádal o IOLDP na jejich formuláři, poslal poštou doporučeně a doteď žádná reakce. Už jsem se zde ptal, ale nevyřešilo se to. Tohle je jejich odpověď na můj dotaz:
Upozorňujeme Vás, že Vaše datová zpráva nebyla podepsána uznávaným elektronickým podpisem, proto ji nelze považovat za podání ve smyslu ustanovení § 37 odst. 4 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Vaši datovou zprávu bude možné považovat za platně učiněné podání pouze tehdy, pokud bude do 5 dnů doplněna písemně nebo ústně do protokolu anebo v elektronické podobě podepsaná uznávaným elektronickým podpisem. Nebude-li Vaše datová zpráva doplněna některým ze způsobů shora uvedených, upozorňujeme, že se jí z tohoto důvodu nebudeme dále zabývat.
Samozřejmě jsem nic "digitálně" nepodepisoval, ani žádný elektronický podpis nemám.
Jak mám tedy s čssz komunikovat - ale žádné spekulace, u nich jak se nedodrží nějaká jejich skrytá pravidla, tak člověka ignorují.
Posílala jsem asi 3x obyčejný dopis a IOLDP přišel cca do měsíce a půl. Bez žádných problémů. Rok před odchodem do starobního důchodu posílá IOLDP ČSSZ automaticky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.