Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce na roční zúčtování

Od: petia odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte co a jak, když exekutor zaslal mému zaměstnavateli Exekuční příkaz na jiné příjmy? V dokumentu se píše, že mu má můj zaměstnavatel odeslat moje roční zůčtování. Ovšem já si dělám roční zúčtování sama. Může exekutor oslovit FÚ pod který spadám, případně plyne z toho něco pro mého zaměstnavatele. Nerada bych mu v dnenší době způsobovala nějaké problémy. Moc všem díky P.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Ano, zástavní právo exekutorské může být na všechno co je nad životní minimum. I u finančního úřadu.

gordon
hodnocení

0x
Zivot s e ekuci musi byt masakralni, slysel sem, ze reseni je vysrat se na placeni a proste si tu sbalit svych 5 svestek a odjet treba do prihranici sousedniho statu. Jedno takove mestecko je na rozmezi mezi Cr, Polskem a Nemeckem.

Bylo by to super. Mám na starosti mimo jiné 5 šanonů exekuček, každý měsíc přepočítávám jak otrok. Ale viděl byste to jinak, kdybyste byl věřitelem. To byste je snad vlastnoručně honil do práce.

hodnocení

0x

Podvod vždy vyjde najevo. Dnes už se to nevyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]