Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená, že mám izolaci?

Od: aldas odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, byl jsem na orl kvůli kontrolnímu výtěru z krku po angíne a sestra mi dnes po telefonu řekla, že mám izolaci a budou to vědět až v pondělí, následně položila a už jsem se nedovolal. Znamená to, že mám nějaký nález opět, nebo jsem jen špatně rozuměl a s tou izolaci to bylo myšleno jinak (přeslech jsem se)? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

13x

Jak to bylo myšleno, to ti asi poví jenom ta sestra. Já bych z toho pochopil, že výsledky budou až v pondělí, do tý doby se mám někam zavřít a pokud možno moc nevylézat, abych nenakazil někoho dalšího...

hodnocení

5x

Izolace je vždy myšlena stejně. Nepřijít do kontaktu s jinou osobou. Jakoukoliv. Může se od Vás nakazit.

Dokud nebude výsledek, tak nelze na 100% zaručit, že by jste někoho nakazil.

hodnocení

3x

Kultivace vzorku ještě neukázala přesný výsledek, proto preventivně zavřít doma, ať někoho nenakazíte.

Kolikrát jste to zkusil tam pak zavolat?

hodnocení

3x

Co je karanténa víte? V podstatě je to totéž (i když ne tak docela). Prostě nemáte vystrkovat nos mezi lidi a máte počkat na výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]