Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

D.A.S. ukončení smlouvy

Od: michalvitek odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych radu, jak úspěšně ukončit smlouvu s pojišťovnou D.A.S. Kdysi jsem někde vyčetl, že výpověď se musí podat asi šest týdnů před výročím smlouvy, tu jsem podepsal 5.4.2010. Co musí výpověď obsahovat a jakou formou podat? Doporučeně, nebo stačí emailem? Můžu už teď, nebo je třeba čekat do nějakého data?

Děkuji Vítek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Výpověď můžete podat i dnes, k datu výročí smlouvy. Nejpozději 6 týdnů před 5.4.2021.

Vypovídám smlouvu číslo 12323456 k datu výročí.

Tak nějak stručně. Já výpověď nosím osobně do pojištovny, klidně můžete doporučeně, je to lépe prokazatelné.

das.cz/...

koukněte na jejich stránky, je tam i chat, tak se domluvíte, klidně Vám třeba on line připraví dokumenty, které Vám zašlou emailem.

michalvitek
hodnocení

Díky moc za odpověď. Ještě bych měl jednu otázku, kdysi jsem od někoho slyšel, že DAS nechce lidi "pouštět", takže ideálně dojít osobně a jednu kopii si nechat potvrdit?

Žádná pojišťovna nechce pouštět klienty, jasně že potvrdit převzetí.

michalvitek
03.02.21 20:09
hodnocení

Díky moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]