Ahoj, je mi 12 let a moc ráda zpívám. Chtěla bych se stát zpěvačkou-Jít třeba na konzervatř ale zároveň se bojím, že když bych už nějak, sice nevím jak, začala, třeba bych se neuživila a potom nenašla třeba dobrou práci, nevím. Jsem tedy na gymnáziu a chtěla bych se právě zeptat jestli bych to dokázala nějak sama. Taky se bojím že na to stát se zpěvačkou vlastně vůbec nemám. Nikdy jsem na žádné zpěvecké kroužky nechodila.(Což mě i mrzí) Ale myslím si že zpívat opravdu umím ale když se podívám na zpěvecké soutěže v televizích a všude možně říkám si že to nemůžu dát a že mám úroveň oproti těm lidem dost nízkou. Nemám nikodo kdo by to porovnal. Zajímal by mě váš názor. Sice na to nikdo neodpoví ale aspoň jsem se někde z toho mohla trochu vypsat.Btw můj email- sabinasen@seznam.cz. ...
Já bych začala právě tím kroužkem. Ideálně na ZUŠ. A neboj se, zpěv se správnou technikou dá hodně zlepšit. Jinak i kdyby z tebe třeba zpěvačka nebyla, umění dobře zpívat se v životě hodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.