Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paradentoza?

Od: tery* odpovědí: 12 změna:

Dobry den,

je mi teprve 22 let a uz se mi zacal vyklat zub.Jsem z toho dost v soku,protoze se jedna o predni (1).Muze se jednat o paradentozu? Dasne mi obcas krvaceji,ale jen kdyz nejak neopatrne zachazim s kartackem a nebo kdyz jim treba hodne tvrde jablko... Jine priznaky nemam-bolestivost,zapach z ust,odhalene krcky,jinak zbarvenou dasen,...Co jineho by to mohlo byt? K zubari jsem jiz objednana,ale ma cas az v polovine zari-bude mi mimo jine trhat zuby moudrosti,ktere se mi dost kazi-au au...nemate s tim nekdo zkusenosti?

Diky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Nepotěším. Prjde o počínající paradentózu. Doporučuji v této fázi čištění chrupu nejméně dvakrát denně stahující zubní pastou typu Lacalut Activ.
Hezký den.

tery*
hodnocení

Opravdu? Te noha...A staci jen ta pasta? Nebo co se da delat jeste?Docetla jsem se prave,ze krvaceni dasni je pocatecni stadium.Vyklani zubu,jinak zbarvena dasen,atd. patri mezi dost pokrocile znaky...Lze ten zub jeste zachranit nebo jakmile se zacal vyklat(jen trochu) musi jit pryc?
al bunda*

Lacalut Activ je k dostání běžně v drogerii. Pomáhá zpevnit a stahovat dásně. Tvůj problém ovšem vyřeší tvůj zubní lékař lépe, neboť, jak bylo správně poznamenáno, my ti do úst nevidíme. Ovšem můj dojem je, že tvoje zuby nepatří zrovna k nejzdravějším, nebál bych se dokonce poznamenat něco o velmi zanedbaném chrupu.

BTW, když tady napíšeš stejnou věc třikrát, myslíš, že to pomůže?
Hezký den.

tery*
hodnocení

Ach jo *plac*

Lze ten zub jeste zachranit ci uz musi ven? (vykla se jen trochu).

Muzu delat jeste neco krome te pasty?

terka*
hodnocení

*plac*

Jde delat jeste neco jineho krome te pasty? A co ten zub-pujde zachranit nebo uz je pryc?

tery*
hodnocení

*plac*

Jde delat jeste neco jineho krome te pasty? A co ten zub-pujde zachranit nebo uz je pryc?

Na internetu je o Paradentoze spousta článků. Hodně je jich zaměřených na různé zaručené přípravky které pomohou.
Zkus se podívat ne pár stránek:
alfadent.cz/...
zdravi.doktorka.cz/...
pevnezdravi.cz/...
Neboj se navštívit svého zubního lékaře, ten ti dá tu nejlepší informaci, protože, na rozdíl od nás, nahlédne do tvé dutiny ústní a z hlediska své odbornosti věc pojedná...
tery*
hodnocení

Odpoved se mi nezobrazila hned,takze jsem vkladala a vkladala...

Chrup cistim pravidelne,ale k zubari moc neeee-moc se ho bojim.Objednana jsem na polovinu zari-jak jsem psala,ale uz ted mam z toho trauma.Premyslim jestli si radeji nekde nezaplatit celkovou narkozu a opravu zubu v ni...

Myslím, že ve tvém případě bude stačit lokální anestezie. Zas tak moc se přeci bát nemusíš.

daaja*
hodnocení

0x
Ahojky, je mi 23 a zuby si cistim poctive 2x denne, pouzivam i specialni ustni vody atd. a presto mi krvacely dasne, absolutne nic nepomahalo, dr. mi oznamila, ze mam pocatecni paradentozu. Chtela jsem se zeptat, zda-li je paradentoza prenosna. Nekde jsem cetla, ze muze byt pres spolecne nadobi atp. A i kdyz nema partner priznaky, mel by se take lecit. Co myslite?

ryba*
hodnocení

0x
Otec to má tiež a odporúčam zubnú pastu LACALUT on ju používa už dlhé roky skús veľa šťastia *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]