Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
je mi teprve 22 let a uz se mi zacal vyklat zub.Jsem z toho dost v soku,protoze se jedna o predni (1).Muze se jednat o paradentozu? Dasne mi obcas krvaceji,ale jen kdyz nejak neopatrne zachazim s kartackem a nebo kdyz jim treba hodne tvrde jablko... Jine priznaky nemam-bolestivost,zapach z ust,odhalene krcky,jinak zbarvenou dasen,...Co jineho by to mohlo byt? K zubari jsem jiz objednana,ale ma cas az v polovine zari-bude mi mimo jine trhat zuby moudrosti,ktere se mi dost kazi-au au...nemate s tim nekdo zkusenosti?
Diky
Nepotěším. Prjde o počínající paradentózu. Doporučuji v této fázi čištění chrupu nejméně dvakrát denně stahující zubní pastou typu Lacalut Activ.
Hezký den.
Lacalut Activ je k dostání běžně v drogerii. Pomáhá zpevnit a stahovat dásně. Tvůj problém ovšem vyřeší tvůj zubní lékař lépe, neboť, jak bylo správně poznamenáno, my ti do úst nevidíme. Ovšem můj dojem je, že tvoje zuby nepatří zrovna k nejzdravějším, nebál bych se dokonce poznamenat něco o velmi zanedbaném chrupu.
BTW, když tady napíšeš stejnou věc třikrát, myslíš, že to pomůže?
Hezký den.
Odpoved se mi nezobrazila hned,takze jsem vkladala a vkladala...
Chrup cistim pravidelne,ale k zubari moc neeee-moc se ho bojim.Objednana jsem na polovinu zari-jak jsem psala,ale uz ted mam z toho trauma.Premyslim jestli si radeji nekde nezaplatit celkovou narkozu a opravu zubu v ni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.