Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pozítří nesu doktorce klientce vzorek moci.Je možné že mi sestra ihned může sdělit že mám zánět kočárku nebo něco s ledvinami,nebo to odhalí až podrobnější testování?Děkuji.
Pardon zánět mocaku
Ano, může zjistit co v moci je. Nějak se to říká na křížek. Ale někdy trvají na bakteriologickém vyšetření a to se kultivuje 3 dny.
Zda je zánět v těle, vám mohou zjistit v celkem krátké době /na počkání/, ale z krve, ne z moče. To se dělá jen v akutních případech.
Pokuď se jedná opravdu o zánět močáku nemusí moč ani do laboratoře,to poznáte i sám i sestra a o doktorce nemluvě. Moč je tmavě hnědá a při močení to pořádně štípe a pálí. Prodělala jsem ho předloni,sestra jen koukla na moč a hned řekla,to je zánět jao p...e ! ala do ní nějaký ten ,,lakmusový,,papírek a ten ukázal hodnoty.Dostala jsem ihned silná antibiotika a do 4 dnů bylo po problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.