Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledky z moci ihned?

Od: filadephia* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,pozítří nesu doktorce klientce vzorek moci.Je možné že mi sestra ihned může sdělit že mám zánět kočárku nebo něco s ledvinami,nebo to odhalí až podrobnější testování?Děkuji.

doplněno 02.02.21 16:12:

Pardon zánět mocaku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, může zjistit co v moci je. Nějak se to říká na křížek. Ale někdy trvají na bakteriologickém vyšetření a to se kultivuje 3 dny.

iv®
Přesně tak, na kultivaci se posílá následně aby se zjistilo proč zánět vznikl.

hodnocení

0x

Sestra není laboratoř. Takže ti nic neřekne.

PS: Tvůj kočárek má problémy s močí?

hodnocení

0x

Sestra hned nic nesdělí, moč musí do laboratoře, pokud na kultivaci, výsledek je tak třetí den.

Paní doktorka Vám řekne, kdy bude výsledek.

hodnocení

0x

Zda je zánět v těle, vám mohou zjistit v celkem krátké době /na počkání/, ale z krve, ne z moče. To se dělá jen v akutních případech.

hodnocení

0x

Pokuď se jedná opravdu o zánět močáku nemusí moč ani do laboratoře,to poznáte i sám i sestra a o doktorce nemluvě. Moč je tmavě hnědá a při močení to pořádně štípe a pálí. Prodělala jsem ho předloni,sestra jen koukla na moč a hned řekla,to je zánět jao p...e ! ;) ala do ní nějaký ten ,,lakmusový,,papírek a ten ukázal hodnoty.Dostala jsem ihned silná antibiotika a do 4 dnů bylo po problému.

hodnocení

0x
Taky je možný, že Vám z moči nic moc nezjistí. V tomto případě byste musela na gyndu. To čeká mě. Myslela jsem, že je to zánět močových cest a ne. Tipuji, že to nakonec bude zase zánět pochvy. Člověk si nemůže ani pořádně zasexovat. Hned chytne tohleto.

iv®
hodnocení

0x
Ale ano může, mám to teď čerstvě s dcerou, za hodinu byly výsledky, které jasně ukázaly zánět, leukocyty 750, normálně je 0. Po týdnu na ATB má hodnotu 59. Lékařka to ve výsledcích viděla ihned, naštěstí měla bílkoviny nízké, ty by ukazovaly že už jsou chycené i ledviny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]