Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asistovaný nákup v Polsku

Od: ocasek16 odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřebuji poradit:potřebuji koupit tubodmychadlo na Allgru v Polsku. již 2x jsem využil firmu asistovaný nákup v PL

1x neskutečně rychlé a max spokojenost se vším ,podruhé teda trvalo dlouho a ještě došlo nefunkční zboží!,ale za to může Polák hodil jsme to za hlavu těch 700kč,ale nyní potřebuji věc za cca 3 tis kč a obava,že přijde vadné turbo samozřejmě je,ale za tu cenu to risknout musím.

Oslovil jsem ještě druhou firmu: ALLEGRONÁKUP a to z důvodu,že mi předchozí prodejce nereaguje na objednávku a dotazy jakoby nefungoval což mě hodně brzdí(stojí mi auto)

Tento druhý prodejce však chce nesmyslnou marži ze zboží cca 20%(bez dopravy do CZ) což je strašné proti tomu prvnímu,kterj chce cca 350 kč včetně celkového poštovného až do CZ.

Hledal jsme ještě jiné firmy,ale nic jsem nenašel. Máte někdo zkušenost a rady?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

1x

myslim ze ten co ti zprostredkuje nakup ti za kvalitu dilu rucit nebude, ten si bere penize jen za to ze to za tebe vyridi

jinak na allegru jsou u kazdeho dilu telefony, staci zavolat , domluvit se s prodejcem a pri platbe predem ti to posle do CR, ja treba za dve poloosy platil postovne neco kolem 400,- , v pondeli odeslal a ve stredu sem mel doma

ocasek16
hodnocení

nechce to poslat nikdo ani mimo allegro. a ta firma asitovany nakup v Polsku me neodpovdia na maily a nezveda telefony. ja jsu uplne v haji 14 dni mi stoji auto a nedokazu to nikam posunout!

julek

Já spolupracuji s Nákupy v Polsku s/...

Zatím bez potíží

jurajjuraj*

mluvil si primo s tim prodejcem? s tim ze mu to zaplatis dopredu vcetne postovneho? jeste sem i nestalo aby mi to neposlali, vzdycky jsme se domluvili

ocasek16
hodnocení

Psal jsem jasne,ze firma nakupy v polsku mi na jiz 3 objednavky,ktere se postupne vzdy prodaji vic jak tydne nereaguje. Volam tam kazdy dne a nezvedaji telefon!.

Prodejcum jsem psal a jasne rekly do zahranici nezasilame nazdar

julek

Já s nimi dnes dopoledne hovořil a objednával

ocasek16
hodnocení

vazne enchapu 2 dny po sobe jsme tam 5x volal a nic. plsal jsem 4x maila s objednavkou tak to je jak u debilu sakra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]