Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakup na Ebay - doprava

Od: ozak1968® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat. Chtěl bych si něo koupit na Ebay,registrovaný na stránkách ebay již jsem.Jde mi o to,že u většiny zboží,které se prodává na Ebay je u možnosti dopravy a přepravy zboží napsáno a uvedeno,že -Doprava:Nesmí být dodáno do České republiky - Přečtěte si popis položky nebo kontaktujte prodejce pro možnosti dopravy. | Zobrazit podrobnostiUmístění položky:Hamburg, NěmeckoTo znamená,že není možná dodávka do České republiky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Ano. Nicmene muzete predem kontaktovat prodejce a zkusit ho ukecat na zaslani do CR.

hodnocení

0x

A co je tam napsáno konkrétně. "Nesmí", nebo "nezasílá"? Význam těchto slov je totiž zásadní. Když to zboží nesmí být zasíláno do ČR, tak nemá smysl nikoho ukecávat, protože to tady celníci vrátí zpátky. Pokud jde teda o něco, co se k nám NESMÍ dovážet. Pokud je tam napsáno, že prodejce nezasílá do ČR, tak má k tomu své důvody. Třeba drahou přepravu a tak podobně. V tom případě je možné se s prodejcem na podmínkách domluvit.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tam chces objednat nejakou atomovou bombu? ja to videl snad jednou a to mi z ebay prisly desitky baliku za posledni rok

hodnocení

To nejedná se o elektroniku. Ale někteří prodejci to mají uvedeno v údajích o dopravě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]