Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leukémie příznaky

Od: traktureksro odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám opravdu velký strach.. Něco málo o leukémii vím a cítím že mám příznaky..
Měla jsem infekční mononukleozu, ale bezdůvodně. Chytla jsem ji v karantene a přitom jsem byla v kontaktu jen s přítelem a s jedním kamarádem, který je taky zdráv. Ano pili jsme po sobě, ale vsichni jsou zdraví..
Poté jsem dostala hned infekci močových cest, ze které jsem se vyléčila za týden.
A jako poslední to byl covid..
Při leukémii jsou velmi časté infekce.
Včera jsem se vzbudila a mám na nohou několik modřin, bolí mě klouby (kotníky, kolena) a pánev. Opět bezdůvodně
Občas mi je před spaním špatně (opět bezdůvodně), ale zaspím to.
Mam opravdu strach, protože já jakožto cely zivot pořád zdravá a najednou chytnu nemoce na 3 měsíce.. dostanu bezdůvodně modřiny a je mi špatně.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Musíte k lékaři. Udělá odběry a budete vědět. Leukémie se zjišťuje z krevního odběru. Tady nic nevymyslíme.

jurajjuraj*

jdi k lekari , jinak to ze je nekdo zdravy, nemusi znamenat ze je zdravy, muze byt jen prenasec

hodnocení

0x

Lekar urobi krvne testy, namiesto pisania sem uz ste mohli mat termin objednany.

lidus*
hodnocení

0x

Kdysi dávno v RP vycházely v sobotu články o různých nemocech, jedna známá už v neděli měla tutově příznaky. Pro klid si nechte udělat testy ale nehledejte ve všem smrtelnou chorobu.

nedoktor*
hodnocení

0x
Navštívit lékaře, takhle přes internet nikdo diagnózu neudělá. Každý může mít jiné priznaky a nemusí mít všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]