Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení s přítelovic rodinou

Od: fififovsky odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mám jistý problém. S přítelem jsem cca půl roku, ale kvůli covidu jsem měla možnost poznat pouze jeho mamku a tátu, bratra a babi s dědou.
Jen je v tom háček, že přítel má opravdu velkou rodinu. Az se covid nějak zmírní, bude 100% oslava narozenin nějakého člena rodiny a určitě mě tam pozvou a podle toho co mi rikal, neznám přes 10-15 členů rodiny. Na druhou stranu muzu být v klidu, protože než se opatření zmírní, budeme zase v roce 2022 No ale k věci. Nevim, jak se jim mam představit. Na jednu stranu mi je blbé, kdyz prijdu mezi 15 lidi, abych chodila po jednom a podávala si s nimi ruce. Bojím se, že muj predstavovaci přednes bude moc trapný. Přece jenom nevim co jiného rict než dobrý den, jméno a těší mě. A to je taky trapné, cela rodina bude sedět třeba v jedné místnosti a vsichni se na mě budou dívat a ja řeknu jen málo slov. Nemáte nějaké typy a rady?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to rodina tvého přítele. Takže nejlepší by bylo, kdyby tě představil on. Stačí, aby si vyžádal ze začátku chvilku pozornosti ostatních a řekl jim např.: Dovolte mi, abych vám představil svoji přítelkyni XY.

Mohl by to doplnit některými informacemi třeba kde bydlíš a co děláš, ale to už není nutné. Více bych si s tím hlavu nedělal.

hodnocení

3x

Dobrý den. Žádný představovací přednes není nutný. Přítel Vás představí jako svoji přítelkyni jménem a Vy se jen pěkně usmívejte a pozdravte. Kdo bude chtít o Vás vědět něco víc, naváže s Vámi komunikaci později sám.

hodnocení

2x
Přesně tak bude to na příteli prostě řekne milá rodino todle je má přítelkyně jméno a je vyřešeno

hodnocení

2x

Po jednom za nimi nechoďte, ruce jim nepodávejte. Nanejvýš byste do nich mohla šťouchat loktem. ;)

Píšete, že znáte jeho bratra, rodiče a prarodiče. A to je snad celá nejbližší rodina, ne? Snad poznat ještě prarodiče z druhé strany a je to všechno. Proč byste si dělala hlavu z nějakých sestřenic, vzdálených strýců apod.

Pokud Vás tam chlapec přivede, měl by Vás i představit. Vy nanejvýš můžete říct: "Těší mě, že vás všechny poznávám." Na co z toho dělat nějaké ceremonie? Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]