Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz. Co mám dělta, když se hcci držet od lidí dál, ale jsem teď na tom psychicky špatně. Takový, že jsem osamělý.
Zkuste psychologickou pomoc. Online přes skype. Přes žádanku od psychiatra či praktika zdarma na pojišťovnu. Bez žádanky si platíte.
VZP teď nabízí příspěvek 7000kč (10 sezení po 700kč) na psycho-sociální pomoc online skype nebo osobně. Vyberete si terapeuta, psychologa nebo lékaře s psychoterapeutickým výcvikem ze seznamu VZP. Informace o terapeutech najdete na internetu. vzp.cz/... Příspěvek je možné využít, pokud jste v minulém půlroce nevyužil psychologa zdarma na pojišťovnu. Některé jiné pojišťovny také přispívají menší částky.
Zeptejte se psychiatra na lázně. Na psychiatrické diagnozy se jezdí na 3-4 týdny do Jeseníku, Karlovy Studánky a Horní Lipové na pojišťovnu zdarma. Lázně by vám mohly prospět. Jako nový pacient byste mohl mít nárok, když se vám zhoršil psychický stav a zatím jste v lázních nebyl.V každém větším městě existuje Centrum duševní pomoci (názvy můžou být různé). Tam si lze zajít kdykoli bez objednání a k dispozici jsou psychologové i psychiatr, kteří rádi pomůžou ihned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.