Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Před nedávnem jsem narazil na československý seriál, něco na způsob Plechové kavalerie, ze 70.- 80. let, bohužel si na nic víc nevzpomenu. Zkoušel jsem hledat na internetu, ale nic jsem nenašel. Nenapadlo by někoho, jaký název seriál měl?
Děkuji
Měl byste vědět apoň, kdo tam hrál, o čem to zhruba bylo, zda někde z kanceláře, ze školy, z továrny...
V té době se točilo hodně seriálů. Pouštíme si je často v TV přes počítač. Z té doby namátkou třeba:
Synové a dcery Jakuba skláře
Inženýrská odysea
Muž na radnici
Zákony pohybu
Okres na severu /silně totalitní/
Dispečer
Byli jednou dva písaři
Píseň pro Rudolfa III.
Chalupáři
Dynastie Nováků
My všichni školou povinní
F. L. Věk
Bylo nás pět
Hraběnky
Život na zámku
Velké sedlo
Dobrá voda
Stříbrná pila
a řada dalších, jen si v tu chvilku vzpomenout. Plechová kavalerie - když byl vnuk malý a jezdil k nám, pouštěli jsme mu ji pořád dokola. Měl strašně rád kombajny a proto se do filmu zamiloval. Jaga.
Nejmladší z rodu Hamrů
Ještě jsem si vzpomněla na:
Cirkus Humberto
Doktor z vejminku
Zkoušky z dospělosti
Chlapci a chlapi.
Ale traktory a auta tam nejsou, snad jen v tom posledně uvedeném - tanky občas a bojová vozidla.
Když nevíte vůbec nic, je to nesmírně těžké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.