Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám kam jít- Praha

Od: smule* odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer, dnes tj. v neděli jsem se měl stěhovat do bytu, bohužel mi včera v sobotu 20h večer bylo oznámeno že to není možné ze strany majitele. Vše mám domluvené na odchod a v pondělí musí být pokoj prázdný. Jedná se o Prahu, ráno zkusím hotely na dlouhodobe ubytování, nápada někoho co bych ještě mohl zkusit ze dne na den? Nepřejí si skončít na ulici, v Praze jsem krátce nemám moc přátel u koho bych mohl pobyt. Je mi 23 let a k rodičům se opravdu nechci vracet skrz celou republiku. Budu vděčný za každou radu, děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Doba je divoká nej rada je sklopit hlavu ustoupit ze svých nárokú a dočasně pokud to je možné se vratit k rodičúm
Až se věci uklidní a přibudou další možnosti pak múžéš vymejšlet co kdyby jakkdyby *palec*

hop®
hodnocení

4x

Nevím, na jak dlouho potřebuješ ubytování, ale pokud jsi opravdu nenáročný a ještě jsi problém nevyřešil, napiš mi vnitřní poštou, možná něco přechodného vymyslíme...

smule*
hodnocení

Napsal jsem.

hodnocení

0x

Rodiče máte jen jedny a jen jednou. Pokud jste fungovali všichni jako rodina a nebyly mezi vámi rozepře a hádky, vrátila bych se k nim. Prostě jste asi odešel z mladické nerozvážnosti a procitl jste. Myslím, že pokud jsou rodiče rozumní, pochopí to.

A když Vám nevadilo jet skrz celou republiku až do Prahy, nebude Vám jistě vadit ani se skrz celou republiku vracet domů. Připadá mi to jen jako hloupá výmluva. Jaga.

motak
V te praze je asi z nějakého důvodu ne? Skola/prace Tak se mu asi nechce tahat všechny věci za rodicema,ne?
smule*
hodnocení

@motak , ano přesně tak ačkoliv mám studium přerušené do září tak vůči práci a urychleného stěhování na které nemám prostředky to není zrovna ideální ze dne na den.
Rodina nikdy nefungovala.

myslem

Ano, jedna z možností je se vrátit.

ALE nejprve je opravdu dobré zkusit všechno možné, jak situaci vyřešit.

Proto si myslím, že napsat na internetu, poptávat se, oslovovat i ne příliš známé lidi je dobře.

V první chvíli mě napadlo to samé, co hopa, přes registrovaného a muže, to snad bude snažší a podaří se. Držím palce, nevzdávat se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]