Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám zubaře v Kolíně

Od: miroslav87® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat hledám zubař v kolíně jestli přimají nové pacienty Děkuji za odpověď Vojtíšek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle vypadá nadějně.

mudr. František Janeček-Mostní ul. zkuste

hodnocení

0x

Zde znamylekar.cz/... máte zubaře z Kolína a okolí.

Asi by bylo nejlepší prohlédnout nejdřív recenze, zda mají i smlouvu s Vaší pojišťovnou, zeptat se známých a sousedů a potom je obtelefonovat a zeptat se.

Nebo se obráťte na Vaši zdravotní pojišťovnu, aby doporučila zubaře, který přijímá nové pacienty.

liska5
hodnocení

0x

Zašla jsem na VZP. Dali mi kompletní seznam všech zubařů ve městě a okolí. Zašla jsem ke známé starší zubařce, která mi vyškrtala důchodce a ty, kterým moc nevěří a upozornila mne, kteří jsou drazí pro VIP klientelu. Zbyla mi menší polovina. Ty jsem objela na kole a ty vzdálené obtelefonovala. Našla jsem jen jednu jedinou zubařku 20 km od bydliště, co zrovna končila MD a nabírala lidi.

Nejsem z Kolína, ale z okresního města ve Slezsku. Myslím, že všude to bude podobné. Zubaři prý nejsou, že prý je málo i těch, co to studují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]