Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trestní oznámení na věznici

Od: veronika* odpovědí: 20 změna:
Přítel se nakazil ve věznici covidem z důvodu,že není ve věznici lékař! a jde za 50 dni domů,lze požádat někde o prominutí zbytku trestu?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

20x

Měl se chovat tak, aby se tam nedostal.

hodnocení

15x

Pre lepšie pochopenie. To či sa niekto nakazí covidom 19 nezávisí,či je alebo nie je prítomný lekár. Predstavte si,že aj lekári sa nakazia.

hodnocení

13x

I věznice je schopna zajistit zdravotní péči pro vězně, jejichž zdravotní stav to vyžaduje. O prominutí zbytku trestu lze požádat soud, ale do 50 dnů se to nestihne.

hodnocení

9x
Paninko, stát vás zavřením přítele ochránil před covidem, který by ten zločinec mohl dotáhnout domů odkudkoliv..

hodnocení

6x

v 0:46 položit takovýto dotaz? To je spíše legrace pro pobavení.

Prominutí zbytku trestu může každý požádat orgán, který mu trest udělil. Bez ohgledu na Covid s přítomnost lékaře.

Ještě je úsměvný nadpis otázky a samotný text.

hodnocení

5x

Když není ve věznici lékař, tak jak ví, že má covid? A při normálním průběhu toho lékaře stejně nepotřebuje, pokud bude průběh vážný, tak jej do nemocnice určitě odvezou, to se nebojím.

hodnocení

5x

Takže kdyby byl ve věznici přítomen lékař, covida by nechytnul? Zajímavá logika.

Požádat o prominutí můžeš u soudu, na lampárně tohle neberou. Ale bylo by potřeba, aby v tý věznici vydržel až do vyřízení žádosti. Takže se ti domů vrátí v lepším případě tak po prázdninách, spíš na vánoce.

korun
hodnocení

5x

A kolik by nakazil lidí, kdyby mu prominuly zbytek trestu..Do 50 dnů se z covidu vyléčí, určitě je to mladší ročník. Domů může jít už bez covidu a pracovat.

hodnocení

4x

to je asi vtip? to je jak podávat trestní oznámení na prezidenta;)

hodnocení

4x

Trest je mozne odpustit len v pripade diagnoz ako koncove stadium rakoviny, na kovid sa sice umiera, ale priatel asi nebude rizikova skupina vekom ani diagnozami. To tam skor chytil zltacku, ked sa nechal tetovat, nez by mu ten kovid nejako ublizil. Hlavne je zit tak, aby sa opat nedostal do vazenia - pardon, vlastne som zabudol, je urcite obetou justicneho omylu, chudak nevinny.

cecil
hodnocení

1x

Trestni oznameni na veznici? Ve veznici jsme vsichni panicko a ani jsme si toho vlastne nevsimli ...*nevi*

01.02.21 18:57

Výborné!*hej*

Možná že jste Vy ve věznici, pak snad ještě chlamak, ale já určitě ne. A spoustu lidí taky není ve věznici.

Jo, jo, to jsem mohla čekat, že i za takovou nenápadnou poznámku zde zase dostanu po hubě. Ještě by mohl někdo napsat, že jsem pěkná pi... a jistě by dostal pochvalu, ačkoliv podobné komentáře u jiných jsou beze zbytku smazány jako nevhodné. Ale už jsem si zvykla a kvůli spoustě báječných lidí, kteří sem dávají svoje příspěvky, zůstávám.

sisi, na koho reagujete? Kdo Vám dal po hubě? Kdo Vás sprostě oslovuje?

chlamak*

milancukrar: no *palec* .. to tak nekdy citim .. *smich*

sisi: to patrilo mne, nekdy si zaslouzim ... ;)

iz*
hodnocení

0x

Omyl! Nenakazil se kvůli tomu, že ve věznici není lékař, ale kvůli tomu, že se setkal s nakaženou osobou (tomu žádný lékař zabránit nemůže).

Co třeba žalobu na personál věznice? Třeba tam tu nákazu zanesl on...

Také by nemusela být od věci žaloba na premiéra, posledni tři ministry zdravotnictví > takovou dobu (už pomalu rok) zavádějí různá opatření a ta nákaza tu pořád straší!

korun

Každý nakažený se od někoho nakazil, to by musely být statisíce žalob. Nákaza tu straší ne kvůli ministrům, ale kvůli neposlušným lidem a to po celém světě.

Proč na ministry zdravotnictví? Oni snad velí policii a armádě?

iz*

Vidím, že jsem toho smajlíka, o kterém jsem uvažovala, přece jen měla napsat. Nakonec jsem si ale řekla, že všem dojde, že je to ironie.

(-:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]