Nejste přihlášen/a.
Když není ve věznici lékař, tak jak ví, že má covid? A při normálním průběhu toho lékaře stejně nepotřebuje, pokud bude průběh vážný, tak jej do nemocnice určitě odvezou, to se nebojím.
Trest je mozne odpustit len v pripade diagnoz ako koncove stadium rakoviny, na kovid sa sice umiera, ale priatel asi nebude rizikova skupina vekom ani diagnozami. To tam skor chytil zltacku, ked sa nechal tetovat, nez by mu ten kovid nejako ublizil. Hlavne je zit tak, aby sa opat nedostal do vazenia - pardon, vlastne som zabudol, je urcite obetou justicneho omylu, chudak nevinny.
Trestni oznameni na veznici? Ve veznici jsme vsichni panicko a ani jsme si toho vlastne nevsimli ...
Možná že jste Vy ve věznici, pak snad ještě chlamak, ale já určitě ne. A spoustu lidí taky není ve věznici.
Jo, jo, to jsem mohla čekat, že i za takovou nenápadnou poznámku zde zase dostanu po hubě. Ještě by mohl někdo napsat, že jsem pěkná pi... a jistě by dostal pochvalu, ačkoliv podobné komentáře u jiných jsou beze zbytku smazány jako nevhodné. Ale už jsem si zvykla a kvůli spoustě báječných lidí, kteří sem dávají svoje příspěvky, zůstávám.
Omyl! Nenakazil se kvůli tomu, že ve věznici není lékař, ale kvůli tomu, že se setkal s nakaženou osobou (tomu žádný lékař zabránit nemůže).
Co třeba žalobu na personál věznice? Třeba tam tu nákazu zanesl on...
Také by nemusela být od věci žaloba na premiéra, posledni tři ministry zdravotnictví > takovou dobu (už pomalu rok) zavádějí různá opatření a ta nákaza tu pořád straší!
Každý nakažený se od někoho nakazil, to by musely být statisíce žalob. Nákaza tu straší ne kvůli ministrům, ale kvůli neposlušným lidem a to po celém světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.