Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedno prso větší než druhé

Od: sarinka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den je mi 14 a jedno prso mám větší než druhé. Zkoušela sem to hledat a všude píšou že to je normální ale stejně se chci zeptat vás jetsli je to v mém věku normální. Předem díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Je to normální v každém věku.

hodnocení

3x

Nemusíš se znepokojovat, je to normální. Mám i jedno lýtko nepatrně větší.

naoka
hodnocení

3x

Zdravím, už jste se jednou ptala. A je to normální. Jak je vašem věku, tak v dospělosti :)

hodnocení

2x

Žádný člověk není naprosto souměrný a to prso mám tak od mládí, babička to měla také tak.

liska5
hodnocení

2x

Pravé ňadro bývá trochu menší u pravaček. Pravá ruka je přeci jen vytíženější.

Málokokterá žena má prsa úplně stejná. Od toho je podprsenka, aby se sjednotila.

majdina*
hodnocení

1x

Ahojky,

jasný, je to naprosto normální :) Takže no stress..

sarinkaa

hodnocení

0x

"...a všude píšou že to je normální"

Když to všude píšou, tak tomu věřte. Proč by měli všichni lhát? Je to normální a navíc je to zcela bezvýznamný problém. Já mám kupříkladu kratší pravou nohu, což už může určité problémy v životě způsobovat a nijak to neřeším. Přišli mi na to náhodou v 45 letech. Nekulhám a nikdy to ničemu nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]