Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybný výpis kreditu u operátora?

Od: tojetajny odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

za poslední dva/tři dny mi volal T-Mobile, jestli prý nechci tarif. Já ho nechci, protože mobilní data, volání a SMS používám strašně výjimečně. Teď ale ta zajímavá část. Obě operátorky mi tvrdili, že u sebe vidí pravidelný nákup kreditu na moje číslo za poslední půl rok asi 360 korun. Oboum jsem řekl, že to není pravda a teď jsem si ještě kontroloval platby operátorům i trvalé příkazy a příkazy k úhradě na bankovním účtu. To číslo není mé hlavní a naposledy jsem ho nabíjel v září. To přece není možné, aby se mi strhávaly peníze z účtu, když to nevidím v historii a T-Mobile by moje bankovní spojení mít nikde neměl. Stalo se Vám to někdy?

Díky

To je tajný

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obchodní trik, manipulace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]