Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mě zaměstnavatel poslat na léčení?

Od: petrpan odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, podepisoval jsem 3 papíry, jeden sem si nechal, text jsem nečetl, kde bylo pokaždé: podpis zaměstnance, podpis koordinátora, podpis mistra/zaměstnavatele a druhý den jsem dostal pobyt k lázním, i když na ně nemám právo kvůli mému věku, proto se ptám, papír jsem ztratil v autě a už ho asi nenajdu. V práci mám opravdu kolektiv na palici, kde je zvykem nafukovat jakoukoliv blbost. Ptám se na tajten dotaz, protože u nás v práci je možné vše, a nevím jestli mě jen přeřadili jinam, nebo se mě chtěli takhle hnusně zbavit, protože to chování bylo poslední dobou dost nepřijatelné, včetně těch poznámek. Děkuju za odpovědi, otázka zní stručně: jestli mě může zaměstnavatel skrz 3 podpisy udělat toto.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Stejnou, nebo takřka stejnou otázku jste položil už 19. ledna pod nickem "rukarukumije" *smich*

Nadpis zněl: Nevím, co jsem v práci podepsal. A taky jste měl auto bez podlahy, kde se papíry záhadně ztratily.

Pokud jste podobnou ptákovinu udělal během 14 dní podruhé, ani se nedivím, jestli se Vás chce zaměstnavatel zbavit. U člověka podobného uvažování bych si nikdy nebyla jistá, co mi v nejbližší době vyvede.

Podejte si znovu žádost o pobyt v lázních. Na Vaši diagnózu by byly nejlepší lázně v Bohnicích, Kosmonosích či Havlíčkově Brodě. Bylo by to to nejlepší pro Vás i pro Vaše okolí. Jaga.

Ještě se mi nestalo, abych podepsala něco, co jsem vůbec nečetla. To byste taky mohl spadnout do pořádného průšvihu.

bubikol
Myslim ze byste se nad sebou mela zamyslet. Posilat nekoho do bohnic mi neprijde vubec primerene k teto otazce.

Bubikole, nemyslím to jako nějakou urážku, jsou to místa, která neslouží pro ostudu, ale skutečně mohou pomoci. Známá byla, nyní funguje normálně. Proto ji nepovažuji za špatnou.

A myslím, že tazatel se chová tak, že by mu léčba opravdu mohla pomoci. Špatně jste mě pochopil. Jaga.

Pro Moraváky jsou příhodnější (dostupnější) např. Černovice... Jinak se mi též zdá, že tazatel má nějaké závažnější potíže, které by bylo vhodné zavčasu řešit.

jurajjuraj*
hodnocení

3x

otazka je co si vlastne podepsal

hodnocení

3x

Proč si to nepřečteš než něco podepíšeš? Každou chvíly je tu podobný dotaz..

To je ten isty ... mierny pokrok nastal, aspon ramcovo sa nazdava, ako podpisal "liecenie". Minule nevedel ani to. Ostalo len "stratil som v aute", asi ma dieru v podlahe.

hodnocení

3x

Tvůj dotaz je natolik zmatený a nejasný, že pořádně nevím, na co se ptáš a tudíž ti neumím odpovědět.

Pre istotu sa to tu pyta minimalne druhy raz.

Pre istotu dva stejné dotaz, ale ani z jedné odpovědi asi nic moc nepochopil!

hodnocení

2x

to je nějaký leták z Bohnic nebo jsem zralý na Bohnice já?

liska5
hodnocení

1x

Jestli máte v práci kolektiv na palici a jejich chování je podle Vás nepřijatelné, tak proč na tom tolik trváte tam zůstat?

Já bych se těšila pryč.

hodnocení

0x

Nemozno odpovedat bez fotografie papiera, ktory ste podpisali.

A preco sem opakovane davate tie iste nezmyselne otazky "stratil som papier v aute, neviem co som podpisal" atd?

hodnocení

0x

Nevím jestli může, ale měl byste mu za to poděkovat. ;)

hodnocení

0x

Zaměstnavatel (a nejen on) může udělat hodně věcí i po jednom vašem podpisu... Nikdy nepodepisujte to, co jste nečetl nebo ne zcela pochopil. Pokud ale máte nějaké opakované potíže se soustředěním, pamětí apod., rozhodně to řešte s lékařem. Není to žádná legrace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]