Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezení cestování

Od: obcan odpovědí: 15 změna:

Jak nyní vláda ještě utáhla šrouby, že se nesmí více jak 30km od domova, ale na své objekty ( chaty a chalupy ) se může - to když ten objekt je dále než 30 km, tak občan má mít u sebe výpis s katastru nemovitostí, aby mu nedali pokutu a nevrátili ho při kontrole do trvalého bydliště?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

O žádných 30km od domova není nikde řeč.

To jste někde slyšel, četl, nebo Vám to jen říkal někdo, kdo to od někoho slyšel?

Jeďte si kam chcete.

hodnocení

Asi myslel toto a trochu to popletl - i když se o tom možná uvažovalo.

novinky.cz/...

Obcane slavo, proč si sám sobě odpovídáš?

hodnocení

4x
Žádné omezení na 30 km není.

hodnocení

2x

Občane Slavo, šíříte hoax?

Milane, ale uvažovali o tom. A kdyby to zavedli muselo by být mnoho vyjímek.

Například já mám pracoviště více jak 30 km od domova a vlasní objekt více jak 100 km od domova který musím pravidelně navštěvovat.

Ps. Z čeho se pozná, že se někdo vydává za někoho jiného - dle ip adresy počítače?

I když je to psáno ze stejného počítače ještě neznamená, že to psala stejná osoba - to nepozná nikdo.

"...vláda ještě utáhla šrouby, že se nesmí více jak 30km od domova..." "...ale uvažovali o tom..."

Klasický příklad šíření paniky a neověřených zpráv. Někde někdo něco plácne, někdo další se toho nepodloženého nápadu chytne a aniž by nad tím přemýšlel, nebo si to ověřil, to pošle dál do světa (často ještě zkreslené) jako nezvratný fakt. Následně uzná, že to vlastně může být i jinak. Ale co kdyby, že jo?

Slavo, "ale uvažovali o tom." ale kdo o tom uvažoval? Někdo něco zaslechl a ostatní přidali svůj názor, a tak vznikají fámy. Já se spíše divím, že někdo položí otázku a sám si na ní odpovídá. Šíření fám a nepravd, provází lidstvo od doby kamenné.

"I když je to psáno ze stejného počítače ještě neznamená, že to psala stejná osoba"

To samozřejmě nikdo nepozná, ale nepřipadá mi zrovna pravděpodobné, že 2 lidé sedí vedle sebe u jednoho stolu a komunikují spolu přes počítač ;).

Jo a pozná se to na 1. pohled podle toho modrého otazníku vlevo.

Magdone,

I když je to psáno ze stejného počítače ještě neznamená, že to psala stejná osoba - to nepozná nikdo.
Podobné dětské výmluvy jsem slyšel před pár dny, když se v hotelu slavilo a všichni byli na pracovní schůzce. Jak malé děti ve školce.

(schválně to nepíšu Slavovi, jen Vám pro pobavení.¨;)

Milancukrar - ...a někteří si teprve k ránu všimli, že vlastně nejsou na pracovní poradě, ale na jakési oslavě a po tomto zjištění okamžitě odešli. *smich*

hodnocení

1x

Těch 30 km jste vzal kde? Naopak, o omezení pohybu například v rámci okresu se (zatím) neuvažuje.

jendad
hodnocení

1x

Žadné omezení není. O víkendu jede známej do hor a už se těší *tanec*

hodnocení

1x

"A pic kozu do vazu". To bych teď chtěla vidět, jak se "občan slavo" tváří...:-D Ale takových, co chtějí jenom rozpoutat "vášnivou" diskuzi tady přibývá. on také co má člověk dělat, když sedí doma nazdku. tak s ním "šijou všichni čerti".

doprčic, sedí doma na zadku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]