Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěla bch si přestavět pokoj, sestra má pokoj ale menší nemůže tam spát jde tam světlo z ulice a rachot z chodby, přes můj pokoj se hcodí do ložnice rodičů. Moc ráda bych si tam dala nové skříně a postele ale i když jim to řeknu myslím že řeknou že ne. Co mám dělat
Zdravím. Možná by to chtělo přestat intrikařit, jednat narovinu a umět poprosit. Chceš, aby ti rodiče koupili nový nábytek do pokoje. Ale zdůvodňuješ to tím, že sestra má menší pokoj a ještě jí tam jde světlo a rachot z ulice, a přes tvůj pokoj se chodí do ložnice. A nový nábytek do tvého pokoje sestře pomůže jak? A s novým nábytkem místo toho stávajícího už nebude ložnice rodičů za tvým pokojem? "...Co mám dělat..." Jednoduchá rada. Až si vyděláš a za své peníze si koupíš nové skříně a postele, teprve pak se zeptej rodičů, zda si to můžeš dát do svého pokoje. Věřím, že pak řeknou ano. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.