Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ty rousky?

Od: misi odpovědí: 3 změna:
Prosím o vyjádření..Nakoupila jsem 7 respiratoru.Kdyz přijdu domu,bezpecne uložím a použiju až 8.den.Nesnizuji účinnost slozeni vyvarkou,dezinfekci,mikrovlkou ani zehlenim.Tu dobu dle odborných rad by nemel virus prezit. Je to scestne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Resplirátory se bezpečně neukládají, ale pověsí se vyvětrat a vyschnout. Také se nevyvařují a nežehlí, jen se postříkají delzinfekcí. Vyvařujte a žehlete svoji roušku, ne respirátor.

Mýlíte se, respirátory se stříkat nemají, ale lidi to dělají, já taky, nemám peníze na to, abych ho po jednom použití vyhodila.S ostatním souhlasím.

sykorka*

já si koupila respirátor s nano vlákny, v návodu doporučují dezinfikovat spec. dezinfekč. sprejem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]