Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vidím světleji

Od: roberttomas odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer, po šampónu, který se mi dostal do očí, vidím světleji například černou barvu. Toto jsem nikdy neměl, děje se mi to až potom šampónu. Ano, vím, že se moc řeším a budu s tím něco dělat, jen se vás chci zeptat na otázku. Může za to ten šampon a pokud ne, tak vrátí se mi to do normálu? Děkuji za předcházející rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ten šampon do očí, to je snad nějaká epidemie. To bude dobré, buďte rád, že nemáte v očích aviváž.*zed*

motak
hodnocení

0x
Šampon vám spalil v očích buňky, které detekuji černou barvu. Obávám se, ze je to nevratné...ale víc vám řekne lekar.

To je zase nesmysl *zed*. V oku žádné buňky, detekující černou barvu neexistují. Navíc černá barva vůbec není barva, ale naopak nedostatek jakékoliv jiného světla, takže pokud by byly poškozené buňky ostatních barev, byla by černá barva naopak sytější.

Šampon se dostal na povrch oční bulvy, v žádném případě se nemohl dostat dovnitř oční bulvy k světlocitlivým buňkám.

motak
Boze, tady chce člověk naprosto okatě nakrmit hypochondrtrolla nekteri nechapavi mu tu návnadu sežerou...

liska5
hodnocení

0x

Noste tmavé brýle. Viděný obraz ztmavne a podrážděná povrchová vrstvička rohovky si odpočine. A klídek, sítnice rozhodně nebyla zasažena.

Nepsal jste sem tohle už jednou?

hodnocení

0x

No asi uz ste si oci predtim dlouho nemyl. Tak ted po umyti je jasny, ze vidite lepe.

je

Myslím že to chce oči trochu přeleštit. Jako brusnou pastu ale nepoužívejte nic extra hrubého! Bohatě stačí zubní pasta, jemný hadřík a cca 5 minut leštit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]