Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbor písma vs. osobnost

Od: julie* odpovědí: 14 změna:
Dokážete, aniž byste byli studovaný grafolog, tak nějak sami říci, co je za osobnost onen pisatel, který napsal tento vzkaz? Klidně pište vlastní pocit, odhad. Moc mě to zajímá, jak písmo na druhé lidi působí a co z něj lze odvodit. Děkuji.
Rozbor písma vs. osobnost

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Inteligetní, silná, vyrovnaná a optimistická osobnost *hledam*

tak já to vidím víceméně naopak *smich* inteligentní a silná osobnost nepoužívá takové infantilní výrazy jako obídek a hládeček - dle mě.

julie*
hodnocení

Vzkaz zamilovaného muže vůči partnerce.

Vtipná k tomu, vždyť to říkám *smich*

hm*

julie: To psal chlap?!

julie*
hodnocení

Ano, povídejte, co Vas napada?
Podle obrázku mě hned napadl chlap * smich* U nas v rodině takovýmhle stylem kreslí všichni chlapi *smich*
hm*

Obrázek mi teda neseděl, ale jinak mi to připadalo jako od rázné, takové akurátní, paní, co musí mít ve všem pořádek.

(A on to je zatím chlap s určitě úplně opačnými vlastnostmi. :) )

mate59
hodnocení

0x

Spíš technicky založený chlap.

hodnocení

0x
Dotyčný muž má (dle mě) extrovertní sklony, lehce nedočkavý, nerozvážný, družný, přímočarý.

hodnocení

0x

Podlézavý podpantoflák. Nižší sebevědomí, ale jinak v jádru hodný chlapec..*smich*

hodnocení

0x

Starostlivý a zamilovaný, vhodný typ pro dominantní ženu.

dvorecek*
hodnocení

0x

-relativně mladý a spontánní člověk,spíše stabilnější, silný tlak na psací potřebu a písmo čitelné a pravidelné znamená silnou osobnost, často s mírnými výstřelky, tiskací "verzálky" značí o snaze a chtění být čitelný

iz*
hodnocení

0x

Já bych se zaměřila spíše na obsah > originální způsob, jak sdělit partnerce, že vyjedl špajz i lednici. (-:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]