Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Durex intense orgasmic

Od: brfskl221 odpovědí: 5 změna:
Máte zkušenosti s kondomy durex intense orgasmic? Jsou opravdu tak skvělé jak říkají reklamy a pomohou mi lépe dosáhnout orgasmu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

8x

To záleží spíš na tom, na čem bude ten superkondom navlíknutej a co spolu ta dvojka předvede...*smich*

hodnocení

0x

No jasně! Jak by mohlo být jinak? Když to říkají v reklamě, tak to přece musí být pravda. Někdo reklamám věří, někdo ne. A někteří další na ně reagují a věci kupují. Jsou lidé, které by shlédnutí, nebo slyšení reklam asi zabilo. Tuhle jsem si dobíral starší sousedku, která to tak má taky. Že tím přichází o spoustu důležitých až zásadních informací. Řekla, že se na to mám koukat i za ni. Na 82+ dobrý. Co?

g
hodnocení

0x
Za ty peníze to je nesmysl. Kup si obyčejné kondomy a k nim nějaký hřejivý lubrikant urychlujicí vyvrcholení. Celkově Durex spíš těží z reklamy, ale spoustě lidem právě kondom od Durexu rupnul...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

jeste sem nevidel reklamu kde by rikali , nekupujte si ten smejd co vyrabime

durex je neco jako castrol mezi motorovymi oleji, reklama pekna a velka ale jinak zadny zazrak

majdina*
hodnocení

0x

Toť otázka.. Myslím, že je to velice individuální - co sedí jinému muži, nemusí sedět tobě a naopak. Asi bych to pojala formou "vyzkouším a uvidím" :) Ale osobně bych asi nečekala žádný zázrak. Rozhodně to vždy bude o vás dvou a vaši kompatibilitě si sex užít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]